Πρωταθλητής και στην Κ-16 ο Ηρακλής Λάρισας

*ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΠ ΜΕ 3-0 *ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΖΤΟΥΠΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ *ΤΡΙΤΟΣ ΦΕΤΙΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2024 11:55

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Πρωταθλητής και στην Κ-16 στέφθηκε ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος επικράτησε στον χθεσινό τελικό στο γήπεδο Φιλιππούπολης της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές ο Ζτούπης που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του. Ο χθεσινός ήταν ο τρίτος μέχρι τώρα τίτλος για τους «κυανόλευκους» στα πρωταθλήματα υποδομής για τη φετινή σεζόν, καθώς προηγήθηκαν οι επιτυχίες σε Κ-13 και Κ-14.
Σε ό,τι αφορά στο χθεσινό παιχνίδι έγινε ένας πολύ καλός τελικός, με τις δύο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές μέσα στο γήπεδο και να κερδίζουν επάξια το χειροκρότημα για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και την ποιότητα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Αν και η Αστραπή ήταν αυτή που απείλησε πρώτη και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 14’ όταν ο Σουλιώτης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Σοφρά, τελικά ο Ηρακλής κατάφερε να ανοίξει το σκορ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 28’ όταν ο Νταφόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ζτούπης, γράφοντας έτσι το 1-0.
Στη συνέχεα οι «κυανόλευκοι» έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες και συγκεκριμένα στο 35’ με τον Τσότσο και στο 38’ με τον Μπατρακούλη, για να διατηρηθεί έτσι το 1-0 στο πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη η Αστραπή προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς την ισοφάριση, αλλά επιθετικά υστέρησε στην τελική προσπάθεια.
Ο Ηρακλής απείλησε με τον Ζτούπη στο 46’ και με τον Τσότσο στον 54’, χάνοντας δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες, για να φτάσουμε στο 70’ όταν ο Ζτούπης μετά από ωραία ενέργεια και σουτ έγραψε το 2-0.
Στο 74’ ο Τσανούκας με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει για τους «κυανόλευκους», ενώ στο 75’ η Αστραπή θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά το εντυπωσιακό σουτ του Ζορμπά χτύπησε στη συμβολή των δοκών.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ζτούπης στις καθυστερήσεις (80’+2’) όταν μετά από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα.
***
Αμέσως μετά τον τελικό ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων σε νικητές και ηττημένους από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτη και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Γρηγοριάδη, Έξαρχο, Μερτζανίδη και Στεργιούλα, καθώς και από το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Τσακνάκη προς τους διαιτητές κ. Κοντογιώργο, Καραμαγκιόλα και Π. Ντελέζο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντούμος, Σουλιώτης, Θάνος, Παπαδήμας, Ζτούπης, Νταφόπουλος, Ράμα, Μπατρακούλης, Ράπτης, Τσότσος, Κατής (Τσανούκας, Αθανασόπουλος, Χατζόπουλος).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Κ. Καλτσάς): Γιαννούσης, Ζορμπάς, Ευαγγέλου, Βαΐου, Τσαντηράκης, Αναστασίου, Νικολακούλης, Σακελλάρης, Σοφράς, Τσαγγαλάς, Σάκκας (Μπουνένι, Τασιούλας, Γκερντάνι, Χριστοφορίδης, Παπακωνσταντίνου).
Η Κ-15
Την προσεχή Δευτέρα 17/6 στις 20:00 στο «Club Βουτυρίτσα» θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος Κ-15 ανάμεσα στους Ατρόμητους-Θύελλα και τον Ηρακλή Λάρισας (1).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass