ΑΕΛ

Ερωτηματικά Στάμου, Θωμαΐδης...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ -ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Ο ΣΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2024 13:58

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων Ηλιάδη, Κ. Παπαγεωργίου

και Αντράντα και τις αποκτήσεις των Πασά και Τ. Κρητικό άρχισε να κάνει και διοικητικές μεταγραφές. Μετά την «απόκτηση» των Ευριπίδη Τσιμπανάκου και Γιάννη Στάθη πήρε ένα ακόμα στέλεχος για το διοικητικό τμήμα, τον Σπύρο Παπακωνσταντίνου.
Ο τελευταίος είχε συνεργαστεί με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο στον Ολυμπιακό Βόλου και η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψή του ως προϊστάμενο του διοικητικού τμήματος, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς αγωνίστηκε σε Πανελευσινιακό, Αστέρα Μαγούλας και Αίαντα Σαλαμίνας. Στη συνέχεια και σε ηλικία 27 ετών σταμάτησε την ενεργό δράση και ασχολήθηκε από άλλο πόστο, ανεβαίνοντας όλες τις βαθμίδες διοίκησης μιας ΠΑΕ. Έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, ενώ κατείχε το πόστο του γενικού διευθυντή σε Πανελευσινιακό, Σπάρτη, Ηρόδοτο, Ολυμπιακό Βόλου και Διαγόρα Ρόδου».
Μάλλον με αυτήν την κίνηση κλείνει ο διοικητικός κύκλος και το ενδιαφέρον επανέρχεται στο αγωνιστικό τμήμα όπου αυτήν τη στιγμή υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το πρώτο είναι η ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Θωμαΐδη, όπως είχαμε γράψει προ ημερών, και το δεύτερο είναι ο Δημήτρης Στάμου, που μετά τον τραυματισμό που είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.
Ο Στάμου δεν έχει ανανεώσει ακόμη τη συνεργασία του και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν την ερχόμενη βδομάδα. Πέρυσι με την ΑΕΛ έπαιξε 19 παιχνίδια.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Χθες η ΑΕΛ ανακοίνωσε και την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του Νίκου Αβραμούλη.
Είναι η τρίτη φορά στην ιστορία της ΑΕΛ που πατέρας και γιος θα έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας.
Ο πρώτος ήταν ο Τάσος Κυριάκος που είχε φορέσει τη φανέλα και ο πατέρας του Γιώργος, ενώ ο πατέρας του Νίνου Αβραμούλη Δημήτρης ήταν και αυτός ποδοσφαιριστής της ομάδας.
Όμως, περισσότερο ξεχωρίζει η περίπτωση του αρχηγού της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Γιάννη Γκαλίτσιου που στην ομάδα έπαιξαν δύο γιοι του, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος, κάτι που μέχρι τώρα κάνει μοναδική περίπτωση τη συγκεκριμένη οικογένεια…
Αν παίξει ο Νίκος σε επίσημο παιχνίδι, θα είναι ο τρίτος στην ιστορία που θα έχουν παίξει δύο γενιές στη λαρισινή ομάδα. Υπάρχει και η περίπτωση Μανώλη Ρακιντζόγλου (πατέρας) και Βαγγέλη (γιος), που όμως ο δεύτερος δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον Νίκο Αβραμούλη έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Αβραμούλης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027. Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός είναι μέλος της Κ-17 και γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Δημήτρη Αβραμούλη. Είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που γίνεται επαγγελματίας από τις ακαδημίες μας, ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο με τους συμπαίκτες του Γραββάνη, Γκρόζο και Δημηνίκο. O Νίκος Αβραμούλης γεννήθηκε στις 6/8/2008. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και έπειτα αγωνίστηκε δύο χρονιές στην ακαδημία Olympic. Από πέρυσι εντάχθηκε στην ακαδημία Κ-15 της ΠΑΕ ΑΕΛ και ήταν αρχηγός της ομάδας που έφτασε στον ημιτελικό της SL K-15. Φέτος αγωνίστηκε με την Κ-17 που έφτασε στον ημιτελικό της SL K-17. Έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα Προ-παίδων Κ-16 σε αγώνες διεθνούς τουρνουά».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass