×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/363881

Ενας Πασάς στην ...ΑΕΛ, παίρνει και Α. Οικονόμου

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΤΡΑΝΤΑ - ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΘΩΜΑΪΔΗ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΣΗΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2024 12:26

Του Σωτ. Κέλλα

Το φλερτ προ δύο ετών μεταξύ ΑΕΛ και Γιάννη Πασά έγινε γάμος τελικά αφού η υπόθεση του Μάναλη δεν μπόρεσε να προχωρήσει, που ήταν και αυτός επιλογή για τη θέση του σέντερ. Ο παίκτης έκανε μια εκπληκτική χρονιά την περίοδο 2021-2022 με τη Βέροια όταν σε 36 ματς πέτυχε 25 γκολ, ανεξάρτητα αν δεν μπόρεσε η ομάδα του να ανέβει κατηγορία χάνοντας δύο αγώνες μπαράζ. Αρχικά με τον Λεβαδειακό και μετά από τη Λαμία σε διπλά παιχνίδια.


Μάλιστα όπως και τώρα έτσι και τότε προπονητής του θα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης που τον βρήκε πλάγιο επιθετικό, τον πέρασε την πρώτη χρονιά ως κρυφό επιθετικό πίσω από το Λουκίνα και τη δεύτερη χρονιά έπαιξε καθαρός επιθετικός και ήταν ο καλύτερος παίκτης της κατηγορίας.
Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Καλαμάτα όπου σε 54 αγώνες πέτυχε 25 γκολ και έδωσε 4 ασίστ. Φέτος έπαιξε πλάγιος επιθετικός (σημείωσε 7 γκολ) και σέντερ φορ αγωνιζόταν ο Μπαράλες.
Είναι 34 χρονών (γεννήθηκε 7 Οκτωβρίου 1990 στο Αγρίνιο) και έπαιξε ακόμα σε Παναιτωλικό, Άρη, Ηρακλή, Κέρκυρα.
Στη Super League 2 μετράει 75 συμμετοχές και 38 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί και στη μεγάλη κατηγορία (60 συμμετοχές).
Εκτός του Γιάννη Πασά η ΑΕΛ σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες βρίσκεται σε συμφωνία με τον Άγγελο Οικονόμου, που  αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό και είναι παίκτης γνώριμος στον προπονητή από την κοινή τους θητεία στη Βέροια.
Θεωρείται πλέον δεδομένο ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης παίρνει παίκτες που γνωρίζει καλά και ξέρει την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά τους.
Ο Οικονόμου γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1995 έχει ύψος 1.70 και είναι αμυντικό χαφ. Εκτός από Βέροια, Πανσερραϊκό, έπαιξε ακόμα στις μικρές ομάδες της Μπάγερν, στον ΟΦΗ, στη Δόξα Δράμας και στον Πλατανιά Χανίων.
ΑΝΤΡΑΝΤΑ - ΘΩΜΑΪΔΗΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λούκας Αντράντα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΛ και θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική χρονιά στην ομάδα. Αντίθετα δε συνέβη το ίδιο με τον Δημήτρη Θωμαΐδη που έχει πρόταση και από ομάδα του εξωτερικού. Αν δεν ανανεώσει ο Θωμαΐδης τότε μάλλον θα προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον Παναγιώτη Παναγιωτίδη που αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου.
ΝΑΣΗΣ-ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Νάσης καθώς δεν είχε δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων και η ΑΕΛ βρίσκεται στην εξεύρεση μέλους του τεχνικού τιμ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κρούση στον Ευριπίδη Βακουφτσή, χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία, ενώ τώρα προσανατολίζονται σε άλλο προπονητή.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ήδη κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις ως μέλος της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά έρχεται και μάνατζερ. Ο συγκεκριμένος είναι πρώην ποδοσφαιριστής με θητεία σε πολλές και καλές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας (έχει παίξει και στον Παναθηναϊκό) και η ηλικία του είναι κάτω από 40 ετών και θεωρείται μια καλή λύση.

Gallery άρθρου

{gallery}363881{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass