Πρωταθλήτρια η ομάδα της Αστυνομίας

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΤΕΕ ΜΕ 2-0

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2024 12:38

Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι παρά την αφόρητη ζέστη, η ομάδα ποδοσφαίρου της Αστυνομίας κέρδισε την αντίστοιχη των Μηχανικών του Τ.Ε.Ε. με σκορ 2-0 στο γήπεδο της Νεάπολης και κατέκτησε το τρόπαιο.
Ο τελικός του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις και εκτός των δύο γκολ που σημειώθηκαν, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα τέρματα.


Τα γκολ των νικητών πέτυχαν στο 12’ ο Οικονόμου και στο 30’ ο Τζήκος, ενώ ο τερματοφύλακας της Αστυνομίας Μόσιαλος -κορυφαίος του αγώνα- έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Στο 40’ ο Κυριάκος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 70’ και 74’ ο Τζατζάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της Αστυνομίας, που έκανε απίστευτες αποκρούσεις.
Διαιτητές ήταν ο κ. Κοντογιώργος, που είχε βοηθούς τους κ. Μύτη και Βαλιώτη.
Τις απονομές έκανε στη νικήτρια ομάδα ο δήμαρχος κ. Μαμάκος, στους ηττημένους οι αντιδήμαρχοι κ. Γερογιώκας και Τζατζάκης, και ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. κ. Παπαγεωργίου, ενώ στους διαιτητές τα μετάλλια δόθηκαν από τον πρόεδρο της Ε/Δ ΕΠΣΛ, κ. Βαλιώτη.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Μόσιαλος, Τσαμούρας, Καρακώστας, Γεωργαντάς, Σχοινάς, Τζήκος, Δαλακώνης, Αργύρης, Οικονόμου, Μητσιάκος, Στατήρης (Αθανασόπουλος, Καζαντζόγλου, Φραγκογούλας, Κουλτούκης, Παπακωνσταντίνου, Πρασσάς, Τούσιας).
Τ.Ε.Ε.: Κερέμης, Καμβούκος, Ζηρδέλης, Ζυγογιάννης, Χύτας, Ζυγογιώργος, Ράπτης, Γαββές, Αποστολάκης, Πρεζεράκος, Κυριάκος (Παπαδημητρίου, Μπουζούκας, Καφφές, Καλόγηρος, Φιλανδρινός, Τζατζάκης, Κλεισιάρης, Κράιας, Γκοντουβάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass