Δυνατά για Μάναλη παίζει η ΑΕΛ

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2024 13:13

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και όπως έχει γράψει η «Ε», η ΑΕΛ… παίζει δυνατά

για την περίπτωση του επιθετικού Γιώργου Μάναλη, που μένει ελεύθερος από τα Χανιά και οι «βυσσινί» εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόκτησής του. Ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλες ομάδες της Super League 2, αλλά οι συζητήσεις με την ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μάναλης και ο Γιάννης Λουκίνας σημείωσαν 18 τέρματα τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα και μοιράστηκαν την πρώτη θέση των σκόρερ στο Νότιο Όμιλο της Super League 2. Ο Γιώργος Μάναλης γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1994 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Κορυδαλλού. Το 2014 μετακόμισε στον Εθνικό Πειραιώς, για να ακολουθήσει ο Ιωνικός Νικαίας το 2019 όταν και πήρε την άνοδο στην Football League, ενώ μαζί του πανηγύρισε δυο ανόδους σε Super League 2 το 2020 και σε Super League 1 το 2021, έχοντας σημαντική συνεισφορά σε όλη την πορεία του Ιωνικού μέχρι τα μεγάλα σαλόνια. Συνολικά με τη φανέλα του Ιωνικού ο Γιώργος Μάναλης τα τρία τελευταία χρόνια, μέτρησε 73 εμφανίσεις με 11 γκολ και 5 ασίστ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στα Χανιά και στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου είχε 59 συμμετοχές, 32 γκολ και 5 ασίστ.
ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Αύριο αναμένεται να συναντηθούν στη Λάρισα ο τεχνικός της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν για τα μεταγραφικά θέματα, καθώς και ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από το δυναμικό της.
Όπως όλα δείχνουν, ο Μακεδόνας προπονητής θα είναι και την καινούργια αγωνιστική περίοδο στο τιμόνι της ομάδας και με τους διοικούντες προσπαθεί από τώρα να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θέλουν και οι ίδιοι να φορέσουν τη «βυσσινί» φανέλα.
Πολλά ονόματα ακούγονται, αλλά οι κινήσεις είναι προσεκτικές και η ΑΕΛ θα πάρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να καταφέρει για να πετύχει τον στόχο της ανόδου.
Φυσικά οι κινήσεις γίνονται με την προϋπόθεση η ΑΕΛ να αποκτήσει την πολυπόθητη αδειοδότηση, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση αυτή.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass