Ολα τα θέματα σε στασιμότητα για την ΑΕΛ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2024 12:54

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε χθες στην ΑΕΛ όσον αφορά σε παίκτες που πρόκειται να αποχωρήσουν από την ομάδα, αλλά και σε αυτούς που θα συνεχίσουν την καινούργια αγωνιστική περίοδο, 2024-2025.


Πληροφορίες κάνουν λόγο πως εκτός από τους Πεντρόσο, Πλέγα, Καλουτσικίδη και άλλοι παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα που λήγουν τα συμβολαιά τους, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ένα Σαββατοκύριακο που αρκετοί παίκτες θα κάνουν τα πρώτα τους μπάνια καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει σημαντικά και εκείνοι καλούνται να πάρουν παράλληλα σημαντικές αποφάσεις, για το πού θα παίξουν τη νέα χρονιά.
Η διοίκηση θα επιδιώξει να υλοποιήσει τις εισηγήσεις που θα κάνει ο τεχνικός των «βυσσινί» Παύλος Δερμιτζάκης, που όπως όλα δείχνουν θα είναι και την καινούργια περίοδο στο τιμόνι της ΑΕΛ, οι διοικούντες έμειναν ευχαριστημένοι από το έργο του και ευελπιστούν πως με την καθοδήγησή του, η ομάδα θα πετύχει την άνοδο.
Φυσικά θα ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό μόλις αποκτήσει και την πολυπόθητη αδειοδότηση, θα γίνουν ηχηρές μεταγραφές, ώστε η ΑΕΛ να είναι πρωταγωνίστρια και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο των χιλιάδων φίλων της.
Ο κόσμος μπορεί φέτος να στεναχωρήθηκε που η ομάδα δεν μπόρεσε να ανέβει κατηγορία και τερμάτισε στη δεύτερη μη προνομιούχο θέση, όμως εφόσον δει να γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του δυναμικού, θα βρεθεί στο πλευρό της από την αρχή της σεζόν μέχρι το τέλος, διότι η φυσική θέση της ΑΕΛ είναι στην Super League και όχι στην Super League 2…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass