ΝΙΚΗσαν για δεύτερη φορά…

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2024 12:00

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανέβηκαν στο βάθρο οι κορασίδες της ομάδας ανσάμπλ του Γ.Σ. Νίκη Λάρισας-ρυθμική γυμναστική.


Με την άριστη και δυναμική εμφάνισή τους στο πρόγραμμα με 5 στεφάνια, τα κορίτσια κέρδισαν το χειροκρότημα και το χάλκινο μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας ατομικού και ανσάμπλ, που έλαβε χώρα στο Παλαιό Φάληρο.
Οι πρωταθλήτριες Μπανταβάνη Φανή 2012, Κτιστάκη Ιωάννα 2012, Γεωργούλα Νικολέτα 2012, Σαρασέλι Σελίνα 2012, Τζινάκου Άντζελα 2012 και Κύρκου Γεωργία 2012 απέδειξαν για άλλη μια χρονιά πως με επιμονή και με σκληρή δουλειά δίπλα στους έμπειρους προπονητές της «Νίκης» μπορούν να κατακτήσουν ολοένα υψηλότερους στόχους.
Σε αυτήν την απαιτητική και δύσκολη από πολλές απόψεις διοργάνωση έδωσε το «παρών» και η αθλήτρια Σοφολόγη Ζωή (γεννηθείσα το 2011), που ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στη 13η στο σύνθετο, πλησιάζοντας στις 8αδες στην κατάταξη των οργάνων.
Η διοίκηση συγχαίρει τους προπονητές και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά, καθώς και τους γονείς για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον σύλλογο και στα παιδιά τους.
Θέτοντας νέους στόχους ακόμα πιο υψηλούς, η ομάδα της Νίκης συνεχίζει με επαγγελματισμό και όραμα να φέρνει την πόλη στο αγωνιστικό προσκήνιο της ρυθμικής γυμναστικής στη χώρα, κάνοντας τη Λάρισα υπολογίσιμη δύναμη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass