Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ανθούπολη

Μετά τη χθεσινή ήττα από τη Μαλεσίνα με 2-1 - Τελικός το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Παλαμά

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2024 11:00

Σε ήττα που τη φέρνει σε δύσκολη θέση υποχρεώθηκε χθες στη Μαλεσίνα η Ανθούπολη με σκορ 2-1 από την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ένα αποτέλεσμα που ανάγει σε τελικό το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο Παλαμά για την 6η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος (μεσολαβεί η 5η αγωνιστική, την προσεχή Τετάρτη, στην οποία η Ανθούπολη έχει το τρίποντο άνευ αγώνα από το Νεοχώρι).
Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, η Ανθούπολη στάθηκε άτυχη επιθετικά, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και οι οποίες θα μπορούσαν να τις είχαν δώσει τη νίκη. Ατυχής στιγμή για τη λαρισινή ομάδα η αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Σκούπρα στο 25ο λεπτό.
Μόλις στο 3ο λεπτό μετά από σέντρα από τα αριστερά του Γιαννακόπουλου, ο Βλαχάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά αυτή πέρασε λίγο άουτ.
Στο 14′ μετά από σέντρα του Καράι, ο Κ. Νικολόπουλος «τσίμπησε» την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 1-0.
Στο 15’ ο Βλαχάκης προσπάθησε να απαντήσει, όμως ήταν άστοχος, ενώ στο 18’ ο Σέσι Μπλέντι επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Τουρκοχωρίτης απέκρουσε σωτήρια.
Τελικά η Ανθούπολη που έψαχνε το γκολ το βρήκε στο 34’ όταν ο Αναγνώστης ελίχτηκε πολύ ωραία και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 38’ ο Κ. Νικολόπουλος βλέποντας τον Ντιντή έξω από το τέρμα, με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1.
Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους μετά από κόρνερ του Μούτσα Μπλέντι στο δεύτερο δοκάρι, ο αμαρκάριστος Βλαχάκης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 58′ ο Αναγνώστης έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 73’ χάθηκε μία πολύ μεγάλη στιγμή για τη λαρισινή ομάδα, όταν μετά από σέντρα του Αναγνώση και κεφαλιά του Κουβελά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στην εκτέλεση η μπάλα πέρασε απ’ όλους, έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Λάιος δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 83’ ο Αναγνώστης αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα, με την Ανθούπολη να μην έχει δικαίωμα για άλλη αλλαγή και να ολοκληρώνει έτσι την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με τη Μαλεσίνα να παίρνει μία πολύτιμη νίκη που τη φέρνει αγκαλιά με την άνοδο και την Ανθούπολη να βλέπει πιο δύσκολη τη συνέχεια.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ψαρίδης, με βοηθούς τους κ. Μπακογιάννη και Βλατάκη (Αθηνών). Έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ στα δύο γκολ των γηπεδούχων εξέφρασαν οι άνθρωποι της Ανθούπολης.
ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Μ. Ζαχαρόπουλος): Τουρκοχωρίτης, Μούτσιος (86’ λ.τ. Ζυρογιάννης), Πατσαρούχας, Λελούδας Γ., Νικολόπουλος Β. (70’ Σέττος), Χαραλάμπους, Δέδες, Καλλής, Νικολόπουλος Κ., Κούκσοφ, Καράι.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάιος, Τσάτσος, Μούτσα Μπλέντι, Σέσι Μπλέντι (78’ Νάστας), Σκούπρας (25’ λ.τ. Πανταζής), Παπαδάκος (78’ Αργύρης), Αναγνώστης, Βλαχάκης (64’ Κουβελάς).

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μετέωρα-Ολυμπιακός Β.    1-2
(Καλτσάς 39’-Βλάχος 35’, Ματέα 79’)
Μαλεσίνα-Ανθούπολη    2-1
(Νικολόπουλος Κ. 14’, 38’-Αναγνώστης 34’)
ΠΑΟ Κοίλων-Νεοχώρι    3-0 (ά.α.)
Ρεπό : Ατρόμητος Παλαμά

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός Β.    5-2    10
2. Μαλεσίνα    8-3    7
3. Μετέωρα    6-6    6
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
4. Ανθούπολη*    5-3    4
5. Ατρόμητος Παλαμά*    4-2    4
6. ΠΑΟΚ Κοίλων *    4-7    3
*Το Νεοχώρι Γρεβενών έχει αποχωρήσει από τη διαδικασία των μπαράζ.
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (5η αγωνιστική 29/5)
Μετέωρα-Μαλεσίνα
Ατρόμητος Παλαμά-ΠΑΟΚ Κοίλων
Ανθούπολη-Νεοχώρι (3-0 ά.α.)
Ρεπό: Ολυμπιακός Β.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass