Επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣΛ η Δήμητρα Γιάννουλης

Νίκησε στον αγώνα μπαράζ το Μελισσοχώρι με 2-1 - Προβάδισμα ανόδου στη Β’ ΕΠΣΛ για τη Δόξα Αμυγδαλής

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2024 12:15

Του Αρη Γκουτρουμάνη
Την επιστροφή της στην Α’ ΕΠΣΛ γιόρτασε χθες στο γήπεδο Νεάπολης η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία επικράτησε στον αγώνα μπαράζ (μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στη 2η θέση σε 1ο και 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ) του Αστέρα Μελισσοχωρίου με 2-1 μετά από ανατροπή, παρουσία του δημάρχου Λάρισας Θανάση Μαμάκου.


Μία νίκη που επισφραγίστηκε στις καθυστερήσεις χάρη στο γκολ του Γραβάνη (90’+3’) με κοντινό πλασέ μετά από ενέργεια του Καλογιάννη.
Ο Αστέρας είχε προηγηθεί στο 26’ με τον Καραμάνο (σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή), ενώ νωρίτερα στο 5ο λεπτό ο Τσιαντούλης είχε δοκάρι από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Η ισοφάριση για τη Δήμητρα ήρθε στο 55’ όταν ο Καλογιάννης έπαιξε το 1-2 με τον Τσακνάκη και ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Αρνητική στιγμή του αγώνα ο τραυματισμός του Γουργιώτη στο 70’, ο οποίος συνέχισε το παιχνίδι, αλλά μετά τη λήξη του αγώνα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Θ. Αλεξούδης): Καραγιάννης, Τσεκούρας, Καρέλας, Κουρούτσαλης, Μπλιάμπλιας, Τάφα, Μπαμπάλης, Χατζηγρηγιγορίου Κ. (50’ Καλογιάννης), Τσακνάκης (90’ Γκανάβας), Δαούλας (50’ Γραβάνης), Μπάκος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Κ. Μπακατσής): Κουκούτσης Σδράλης Β. (62’ Σδράλης Αλ.), Γουργιώτης, Μπιρόλ, Αβδουλάς, Νικολαΐδης, Χριστώνης, Βασιλειάδης, Καραμάνος, Τσιαντούλης, Νικόλι (80’ Σπανός).

 

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΗΣ
Προβάδισμα ανόδου, σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε κενό στη Β’ ΕΠΣΛ, απέκτησε η Δόξα Αμυγδαλής, η οποία επικράτησε χθες στο μπαράζ της Γ’ ΕΠΣΛ στο γήπεδο Γιάννουλης του Δευκαλίωνα Κρανιάς με 4-2.
Στο 14’ ο Χρυσικός άνοιξε το σκορ για τη Δόξα, ενώ στο 38’ ο Φ. Κολέτσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο ίδιος στο 63’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Ο Δευκαλίωνας μείωσε σε 3-1 στο 65’ με τον Ντούμο, αλλά ο Ντινούλης στο 67’ με πέναλτι (το κέρδισε ο Φ. Κολέτσι) έγραψε το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 79’ ο Κατσαβός.
ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΗΣ (Λ. Λαζαρίδης): Κοσμάς, Ντινούλης, Αποστολόπουλος, Στεφανούλης, Μπαμπάλης, Ανδρέου, Χατζόπουλος, Καψάλης, Κολέτσι Φ., Χρυσικός, Μπαζούλης (Κολέτσι Κ., Αραμπατζής, Βέι, Οσμάνι, Ντάφης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass