Εν αναμονή εξελίξεων στην ΑΕΛ

* ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ * ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ Ο ΠΕΝΤΡΟΖΟ * ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η Κ-17 ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2024 11:04

Μπορεί η φετινή χρονιά για την ΑΕΛ να ολοκληρώθηκε, ωστόσο ήδη από τώρα γίνονται ενέργειες προκειμένου να γίνει ομαλή μετάβαση στη νέα χρονιά. Με άλλα λόγια, το θέμα του προπονητή, αλλά και των παικτών, είναι ψηλά στην ατζέντα αυτές τις ημέρες.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν καταρχάς στη συνάντηση που θα έχει ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης με τη διοίκηση και σίγουρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου που έχει αναγγείλει ότι θα δώσει εντός των ημερών, ήτοι την ερχόμενη εβδομάδα. Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, ήδη ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει μιλήσει με παίκτες και στόχος του είναι να παραμείνουν στην ΑΕΛ οι ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους λήγουν. Η ομάδα έχει προοπτική και αν μη τι άλλο η άνοδος στη μεγάλη Εθνική κατηγορία την επόμενη σεζόν θα έχει θετικό αντίκτυπο και στους ίδιους επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕΛ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΕΝΤΡΟΖΟ
Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Πεντρόζο ανακοίνωσε χθες ο Λεβαδειακός. Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της από 1/7/24 με τον ποδοσφαιριστή Φαμπρίτσιο Πεντρόζο. Γεννημένος στις 6/11/92 στο Ελντοράντο, ο Αργεντινός εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022, έχοντας ξεχωρίσει και τις δύο σεζόν που αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΛ, μετρώντας συνολικά 18 γκολ και 15 ασίστ σε 57 εμφανίσεις.
Από τους κορυφαίους παίκτες και του φετινού πρωταθλήματος o Πεντρόζο, ολοκληρώνοντας με 11 γκολ και 2 ασίστ σε 30 παιχνίδια. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Σαν Λορέντσο, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην πατρίδα του με τις Αλμάγκρο, Αλντοσίβι, Ατλάντα, Κρουσέρο ντελ Νόρτε και τη Δε Στρόνγκεστ της Βολιβίας.
Bienvenido Fabricio!
Η οικογένεια του Λεβαδειακού σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!» καταλήγει η ανακοίνωση.
ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟΝ
ΤΕΛΙΚΟ Η Κ-17 ΤΗΣ ΑΕΛ
Αναχώρησε χθες το απόγευμα, αφού προηγήθηκε πρωινή προπόνηση, η αποστολή της ΑΕΛ Κ-17 για τη Λαμίας όπου θα διανυκτερεύσει. Σήμερα 25/5 στις 13:00 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κ-17 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος” στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης «Final 4» SL K-17. Το δεύτερο ζευγάρι είναι Παναθηναϊκός-Oλυμπιακός (17:00).
Τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από τη Nova, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη.
Από τους προπονητές Βασιλείου-Νεμπεγλέρας επιλέχτηκαν οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές: Σπανός, Αρσένης, Μπαργιώτας, Γκρόζος, Κουπατσιάρας, Δεμίρης, Αβραμούλης, Βαρσάμης, Καλαθάς, Λυγούρας, Κοντογιάννης, Όντος, Δημηνίκος, Κουτζαηλίας, Αγοραστός, Γραββάνης, Ρίζος, Μπιώτης, Μπασδέκης, Καλαθάς, Γουγουλιάς, Μπιρσίμης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass