Με το βλέμμα στη νέα χρονιά

* ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2024 12:45

Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της ΑΕΛ αυτές τις ημέρες, καθώς αναμένονται εξελίξεις κυρίως στο έμψυχο δυναμικό.

Με δεδομένο ότι λήγουν πολλά συμβόλαια στην ΑΕΛ, ήδη κάποιοι παίκτες άρχισαν και κάνουν επαφές με ομάδες, ενώ κάποιοι άλλοι άρχισαν προκαταρκτικές συζητήσεις με την ΑΕΛ. Χθεσινά δημοσιεύματα, πάντως, αναφέρουν ότι ο Λεβαδειακός ενδιαφέρεται για τους Κώστα Πλέγα και Φαμπρίτσιο Πεντρόσο.
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2 η ομάδα θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση προκειμένου να κάνει το άλμα της επιστροφής στη μεγάλη εθνική κατηγορία.
Παράλληλα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του θα δώσει ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος θα κάνει τον απολογισμό της περιόδου και να αναπτύξει κάποια θέματα που αφορούν τη νέα σεζόν. Οι προπονήσεις, πάντως, συνεχίζονται κανονικά μέχρι τέλος Μαΐου.
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ
Η τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2 παρουσιάζει ένα και μόνο ενδιαφέρον, αν θα είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας ή ο Καμπανιακός που θα κερδίσει το στοίχημα της παραμονής. Τα πάντα, ωστόσο, βρίσκονται στο χέρι του Καμπανιακού. Αφενός επειδή έχει έναν βαθμό περισσότερο και αφετέρου επειδή παίζει μεν εκτός έδρας με τον ΠΟΤ Ηρακλής, αλλά… στη Χαλάστρα, δηλαδή εντός. Υπάρχουν, ωστόσο, και δύο αρνητικά στοιχεία για τον Καμπανιακό: Ο «Γηραιός» παραμένει αήττητος στη διαδικασία των play out, ενώ δεν ηττήθηκε φέτος από τον ευρισκόμενο σε κίνδυνο αντίπαλό του (δύο εκτός έδρας νίκες και μία εντός έδρας ισοπαλία).
Η Αναγέννηση Καρδίτσας, από την πλευρά της, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’, από τον οποίο φέτος γνώρισε τρεις ήττες, χωρίς, μάλιστα, να καταφέρει να σκοράρει κιόλας. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί δεν έχουν άλλο περιθώριο, πλην του να κυνηγήσουν το «τρίποντο», περιμένοντας τα ευχάριστα μαντάτα από τη Θεσσαλονίκη. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο για τον πολύπειρο επιθετικό Στέφανο Αθανασιάδη που αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 35 ετών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των play off και play out του Α’ Ομίλου της Super League 2 έχει ως εξής:
PLAY OFF
ΑΥΡΙΟ
17:00, Μακεδονικός-Νίκη Βόλου
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/5
16:30, Λιβαδειάς, Λεβαδειακός-ΑΕΚ Β’ (Action 24)
Ρεπό: ΑΕΛ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός    13-5    44
2. ΑΕΛ    15-13    35
3. Νίκη Βόλου    6-7    25
4. ΑΕΚ Β’    9-14    22
5. Μακεδονικός    10-14    22
PLAY OUT
ΣΗΜΕΡΑ
16:00, Αναγέν. Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Β’
16:00, ΠΟΤ Ηρακλής-Καμπανιακός
16:00, Κοζάνη-ΑιολικόςΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ Β’    17-15    31
2. ΠΟΤ Ηρακλής    9-6    30
3. Καμπανιακός    10-8    26
4. Αναγ. Καρδίτσας    4-6    25
5. Κοζάνη    11-11    23
6. Αιολικός    6-11    15

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass