Δικαιωμένος για τις αλλαγές στο ποδόσφαιρο ο Κ. Μητσοτάκης

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2024 9:29

Δικαιωμένος από τις αλλαγές που έκανε η κυβέρνησή του στο ποδόσφαιρο δήλωσε

ότι αισθάνεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος. «Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος από το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις τις οποίες πήραμε και αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος φαίνεται, τελικά, να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε τα εξής: «Θυμάστε, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για 2 μήνες, έως ότου τοποθετηθούν οι κάμερες, δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση. Και παρά το γεγονός ότι είχαμε εξαιρετικά ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, το οποίο κρίθηκε στην κυριολεξία στην τελευταία αγωνιστική και αυτό προφανώς πάντα μπορεί να αυξάνει τα πάθη, η εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε πάλι το Πρωτάθλημα είναι μια εικόνα που προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη».
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και καταχειροκροτήθηκε στην αρχή της ομιλίας που έκανε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων.
Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στην ομάδα του Άρη, λέγοντας πως για τους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς από το χθεσινό αποτέλεσμα υπάρχει μία ευκαιρία ακόμα στον τελικό του Κυπέλλου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass