Εκατό γκολ καριέρας ο Καρέλης

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2024 10:05

Ο Νίκος Καρέλης τη φετινή σεζόν σημείωσε τέσσερα γκολ στις 27 αναμετρήσεις του με τα χρώματα του Παναιτωλικού, αλλά ήταν αυτά που χρειαζόταν ώστε να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων στις αναμετρήσεις του με όλους τους συλλόγους και σε όλες τις χώρες στις οποίες έχει αγωνιστεί, όπως σχετικά αναφέρει η

ιστοσελίδα της Super League.
Ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου έχει σημειώσει τα 27 από αυτά τα γκολ με τα χρώματα του Παναιτωλικού, ενώ περισσότερα από τα μισά (52) είναι στα 211 παιχνίδια του για το πρωτάθλημα της Super League.
Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε το πρώτο του τέρμα στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός - Εργοτέλης 0-4 στις 17 Απριλίου 2011 και ήταν το μοναδικό που σημείωσε με την ομάδα του Ηρακλείου.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Άμκαρ, με την οποία δεν σημείωσε κανένα τέρμα σε 10 αναμετρήσεις και επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό (113 αγώνες - 36 γκολ). Η Γκενκ ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του (75 αγώνες - 33 γκολ).
Με τον ΠΑΟΚ είχε τρία γκολ σε δέκα αναμετρήσεις, ενώ χωρίς γκολ ήταν το πέρασμά του από την Μπρέντφορντ (4 αγώνες) και από τη Ντεν Χάαγκ. Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 2014-15 με 19 τέρματα σε 50 αναμετρήσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass