Δερμιτζάκης: Δημιουργούμε προϋποθέσεις για το μέλλον…

Παίζουμε με αξιοπρέπεια μέσα ατις τέσσερις γραμμές του γηπέδου

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2024 12:15

Του Σωτ. Κέλλα
Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΛ στα πλέι οφ προχθές απέναντι στον πρωταθλητή Λεβαδειακό έφερε χαμόγελα στους φιλάθλους της λαρισινής ομάδας που είδαν την ομάδα να παίζει με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος και να κερδίζει αντιπάλους ιδιαίτερα δυνατούς και παράλληλα να αποδεικνύεται η αγωνιστικότητα των παικτών.


Στη Λιβαδειά η ΑΕΛ, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Κ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδη, Θεοδωρόπουλο, Κοσσονού και Αντράντα, κατάφερε και κέρδισε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και μάλιστα, μας μεταφέρθηκε ότι εξαγριώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότη που στα αποδυτήρια των παικτών του έβαλε τις φωνές στους παίκτες του οι οποίες ακούγονταν μέχρι τα αποδυτήρια της ΑΕΛ.
Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης μάς ανέφερε πως: «Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου και νομίζω ότι ήταν αντάξιο των θέσεων που πήραν οι ομάδες. Θέλαμε τη νίκη γιατί παίξαμε για το γόητρο και το πρεστίζ, γιατί η ΑΕΛ παίζει με αξιοπρέπεια εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Αν ο Φατάι ήταν πιο εύστοχος στο τέλος του ημιχρόνου, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με 3-0. Δημιουργούμε προϋποθέσεις για το μέλλον και θέλω να είμαστε σοβαροί και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Μακεδονικό».
Ακόμη, ο προπονητής μάς είπε ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Μαΐου και θα ολοκληρωθούν με εργομετρικά των παικτών, ώστε να δούνε σε τι κατάσταση φεύγουν για διακοπές, αλλά και σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν. Τέλος, στα διάστημα του δεύτερου δεκαπενθημέρου του Μαΐου θα γίνουν και δοκιμές νεαρών παικτών.
Στον αγώνα της 15ης Μαΐου, ανήμερα του πολιούχου Αγίου Αχίλλιου, με αντίπαλο τον Μακεδονικό, η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με περισσότερες ελλείψεις, αφού Φατάι και Πλέγας συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν, ενώ ο μοναδικός που επιστρέφει είναι ο Αντράντα.

 

ΓΑΜΠΡΟΣ Ο ΒΕΡΓΩΝΗΣ
Γαμπρός ντύθηκε ένας γνώριμος της ΑΕΛ χθες στη Βέροια. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Βεργώνη (υπήρξε ποδοσφαιριστής, αλλά και μέλος της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ) που ήρθε σε γάμου κοινωνία με την εκλεκτή της καρδιάς του, Σάρρα Αντωνιάδου, και κουμπάρο τον Στέλιο Μαραγκό. Στο μυστήριο, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο νυν και ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης  Αλέκος Βοσνιάδης αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass