«Valencia Basketball Skills Camp» στη Λάρισα

* ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2024 12:32

Για πρώτη φορά στην πόλη μας διεξάγεται από χθες και θα ολοκληρωθεί αύριο το «Valencia Basketball Skills Camp», με πρωτοβουλία του Συλλόγου της πόλης μας Α.Γ.Σ. Σπάρτακος Λάρισας και με τη συμμετοχή της ακαδημίας μπάσκετ της Valencia (Ισπανία) Basket, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων.


Το «Valencia Basketball Skills Camp» πραγματοποιείται σε κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 15ου Γυμνασίου και στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας. Οι ώρες των προπονήσεων είναι 9.00-13.00 και 17.00-20.00 για την Παρασκευή και το Σάββατο και την Κυριακή 9.00-13.00.
Συμμετέχουν 80 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 12-16 ετών, προσφέροντας μια ευκαιρία για ανταλλαγή δεξιοτήτων και εμπειριών μεταξύ των αθλητών και αθλητριών.
Για τη σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση χθες το μεσημέρι παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ. Ηρακλής Γερογιώκας τόνισε ότι ο Δήμος Λαρισαίων θα βρίσκεται δίπλα σε αντίστοιχες διοργανώσεις και ότι οι συνθήκες στην πόλη μας είναι ιδανικές για τη διοργάνωση του «Valencia Basketball Skills Camp». Η Λάρισα είναι ένας προορισμός για αθλητικά γεγονότα και ενισχύει το κύρος της στον αθλητισμό.
Ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Σπάρτακος κ. Ηλίας Καλέτσιος δήλωσε ότι η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών σε αυτό το camp προσφέρει μια ευκαιρία να βελτιώσουν τις τεχνικές τους δεξιότητες και να αναπτύξουν το πνεύμα της ομαδικότητας. Ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων για τη στήριξη στη διοργάνωση αυτού του Camp.
Ο πρεσβευτής του προγράμματος της Βαλένθια σε Ελλάδα και Κύπρο κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος, αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας, ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων για την προσφορά των αθλητικών εγκαταστάσεων που έχουν καταστήσει δυνατή την πραγματοποίηση αυτού του αθλητικού γεγονότος, σε μια πόλη που έχει προσφέρει τόσα στο μπάσκετ.
Ο διευθυντής της Ακαδημίας Valencia κ. Juanjo Rojo ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και τη στήριξη. Εύχεται να συνεχιστεί αυτή η αθλητική πορεία μαζί με την υποστήριξη και τη συμμετοχή όλων.
Τέλος, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Αγορίτσας τόνισε ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο μια δραστηριότητα, αλλά και ένα εργαλείο για την παιδεία και την ανάπτυξη των νέων. Ο αθλητισμός αποτελεί έναν κοινό στόχο που συνδυάζει τις αξίες της πόλης μας με την παιδεία των νέων μας.
Παρόντες στη συνέντευξη ήταν οι κ. Κώστας Τελάκης, προπονητής ΔΟΥΚΑ Αθηνών, εκπρόσωπος της Valencia, Πανούσης Κλέαρχος, τεχνικός υπεύθυνος της Valencia, Carlos Albert, προπονητής των Ακαδημιών της Valencia, οι προπονητές του Α.Γ.Σ. Σπάρτακου Λάρισας κ.κ. Ασημίνα Κουτσουνούρη, Μάριος Γρεμμενάς, Χαντζιάρας Λευτέρης και Καλέτσιος Δημήτριος, η προϊσταμένη του Τμ. Αθλητισμού κ. Έλενα Ζήλου και οι εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων διάσωσης κ. Τούλα Κονταράτου -Ε.Ο.Δ.Υ.Α. και κ. Γιώργος Μαραμής - Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass