Αξιοπρεπή εμφάνιση η ΑΕΛ

ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ (16:00)

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2024 12:16

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Αξιοπρεπή παρουσία καλείται να έχει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία αγωνίζεται στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» κόντρα στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off, του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Το παιχνίδι δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα της Λιβαδειάς έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στη Super League και η ΑΕΛ τερματίζει στη 2η, μη προνομιούχο, θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Παρόλα αυτά, οι παίκτες των «βυσσινί», που θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, καλούνται να αγωνιστούν για να πετύχουν μία νίκη γοήτρου και να δείξουν πως άξιζαν να είναι αυτοί στη θέση του σημερινού τους αντιπάλου.
Το πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ τον αγώνα είναι το εξής: Σουλούκος, Μαϊδανός, Καλουτσικίδης, Στάμου, Θωμαΐδης, Πλέγας, Στίνα, Μαυριάς, Πεντρόσο και Φατάι. Μια θέση διεκδικούν ο Θανάσης Παπαγεωργίου με τον Γιανναράκη.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Παύλος Δερμιτζάκης είναι οι Σουλούκος, Βενετικίδης, Aντωνόπουλος, Στάμου, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Πλέγας, Παρασκευάς, Νινίκας, Ζησούλης, Μιλτιάδης, Στίνα, Κόσιτς, Νίνο, Πεντρόσο, Μαυριάς, Tσουμάνης και Φατάι.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κώστας Θεοδωρόπουλος (θλάση στη γάμπα), Κώστας Παπαγεωργίου (διάστρεμμα), Χάρης Ηλιάδης, Κουαταρά Αχμέντ Κοσσονού (έκανε επέμβαση), Ζοέλ Σάρατε (ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί πόδι) και Λούκα Αντράντα (ίωση), ο Λεάντρο Μορέιρα που έχει αποχωρήσει και για αγωνιστικούς λόγους, και οι Νίκος Κουκουράβας και Νίκος Βλιώρας που έχουν υποχρεώσεις με την ομάδα K-19 της ΑΕΛ.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΛ ορίστηκε να διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Ένωση Αθηνών, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Αντρέα Φωτόπουλο (Αθηνών) και Ιωάννη Καργκιζόπουλο (Ημαθίας), ενώ 4ος θα είναι ο Ιωάννης Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων) και παρατηρητής διαιτησίας ο Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης (Δυτικής Αττικής).
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ-ΑΕΛ
Είκοσι τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σ’ όλες τις διοργανώσεις, ο Λεβαδειακός και η ΑΕΛ στην πρωτεύουσα του Νομού Βοιωτίας. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό όταν είναι φιλοξενούμενη. Οι «βυσσινί» μετρούν δέκα νίκες, οι «πράσινοι» εννέα, ενώ πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ έχουμε ισοπαλία με 23-23.
ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Β’ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ
Την «παρθενική» νίκη της στα πλέι οφ της Super League 2 πανηγύρισε η ΑΕΚ Β’. Ο «Δικέφαλος» επιβλήθηκε 2-1 του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ στον Α’ Όμιλο, και ξεπέρασε τον αντίπαλό του στην κατάταξη. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 15’ με τον Τιεΐ, ο Μακεδονικός ισοφάρισε στο 27’ με το πέναλτι του Σιμόνι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πανεράς πέτυχε το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στους φιλοξενούμενους.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός    44
2. ΑΕΛ    31
3. Νίκη Βόλου    24
4. ΑΕΚ Β’    21
5. Μακεδονικός    21

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
Εν τω μεταξύ, ορίστηκε και επίσημα πλέον η 9η αγωνιστική των play off και play out για τη Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή όρισε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, στις 16:00, την αναμέτρηση ΑΕΛ-Μακεδονικός, στο AEL FC Arena.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
9η αγωνιστική play off Α’ Όμιλος
Τετάρτη 15 Μαΐου
16:00, ΑΕΛ-Μακεδονικός
Πέμπτη 16 Μαΐου
16:00, ΑΕΚ Β’-Νίκη Βόλου
Ρεπό: Λεβαδειακός
9η αγωνιστική play off Β’ Όμιλος
Τετάρτη 15 Μαΐου
16:00, Χανιά-Ηλιούπολη (Action 24)
16:00, Καλαμάτα-Ιωνικός
Ρεπό: Καλλιθέα
9η αγωνιστική play out Α’ Όμιλος
Τρίτη 14 Μαΐου
16:00, ΠΑΟΚ Β’-ΠΟΤ Ηρακλής
Τετάρτη 15 Μαΐου
16:00, Καμπανιακός-Κοζάνη
16:00, Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιολικός
9η αγωνιστική play out Β’ Όμιλος
Πέμπτη 16 Μαΐου
16:00, Ολυμπιακός Β’-Γιούχτας
16:00, Διαγόρας Ρόδου-Αιγάλεω
16:00, Παναθηναϊκός Β’-Παναχαϊκή (Action 24)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass