Επισκέψεις αθλητικών ομάδων στον Δήμαρχο

* Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2024 2:40
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Επισκέψεις δέχθηκε από αθλητικές ομάδες της πόλης ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος και συγκεκριμένα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας και του Κεραυνού Λάρισας.
Συγκεκριμένα είδε τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, κ. Γεώργιο Κατσαντώνη και τον υπεύθυνο υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ, κ. Χρήστο Τουλουμτζίδη με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας Πόλο ανδρών του Ομίλου, που ανεβαίνει στην Α1 Εθνική.


Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Συλλόγου, αλλά και στις συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν με τον Δήμο Λαρισαίων, για τη στήριξη, υποστήριξη, ανάδειξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης της Λάρισας, σε τοπικό, αλλά και πανελλαδικό επίπεδο.
Οι κ.κ. Κατσαντώνης και Τουλουμτζίδης δώρισαν στον κ. Μαμάκο μια «συλλεκτική» μπάλα υδατοσφαίρισης της Ομάδας Γυναικών Πόλο του ΝΟΛ, από την ιστορική άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία -προσπάθεια που τα κορίτσια του ΝΟΛ φιλοδοξούν να επαναλάβουν.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Τους νεαρούς πρωταθλητές Θεσσαλίας της ομάδας παίδων μπάσκετ του «Α.Ο. Κεραυνός Λάρισας» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος στο Δημαρχείο.
«Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος αποτελεί πάντα μία σπουδαία επιτυχία, η οποία οφείλεται στη σκληρή δουλειά, το πνεύμα ομαδικότητας και το πάθος των αθλητών, καθώς και στην άψογη καθοδήγηση των προπονητών τους. Θέλω να σας συγχαρώ για την πραγματικά αυτή σπουδαία διάκριση, η οποία φέρνει περηφάνια στην πόλη μας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους», σημείωσε ο κ. Μαμάκος.
Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι κ.κ. Ηρακλής Γερογιώκας, αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού, Νάσος Μίζιος, ομοσπονδιακός προπονητής Basket και υπεύθυνος Τμημάτων Α.Ο. Κεραυνού, Αντώνης Πάκας, προπονητής μπάσκετ Παίδων και Εφήβων και Αντώνης Ζήλος, αντιπρόεδρος Α.Ο. Κεραυνού.
Για την ιστορία η ομάδα του Νέου Κεραυνού κέρδισε στον τελικό την Elite Basketball Academy με 92-64.
Δεκάλεπτα: 27-24, 43-45, 65-58, 92-64
Διαιτητές: Πιτσίλκας Β.-Μπουγλός Ι
Ν. Κεραυνός (Πάκας-Χαιρετίδης): Μάνης 23(1), Παπαθανασίου 2, Πέρκας 19(2), Κογιος, Λιάμπος 34(8, Βαρετας 8, Ζήλος 6, Τασιούλης, Καραδήμος, Γκουβαϊλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass