Στον δρόμο για τα μετάλλια

ΤΣΟΛΗ, ΜΕΣΣΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2024 2:39

Ημέρα ημιτελικών η σημερινή στις κατηγορίες όλων των ηλικιών. Η Τσολή Χαρίκλεια διεκδικεί μια θέση στον τελικό σήμερα στην κατηγορία κάτω των 12 ετών. Αντίπαλός της η Μπεκιάρη Ειρήνη από τη Ρόδο και νούμερο 5 του ταμπλό.
Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 16 ετών Μεσσής Ανδρέας και Μιχαλακόπουλος Άλκης συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους προς τον τελικό μονού αγοριών.


Ο Μεσσής, νούμερο 1 του ταμπλό κέρδισε στα προημιτελικά τον Ζάχο Νικόλαο, αθλητή του ΑΟΑ Πεύκης με 6-2, 6-3 και σήμερα στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθεί με τον Οδυσσέα Γελαδάρη του ΑΟΑ Παλαιού Φαλήρου γιε μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Με 2-0 σετ, 6-2, 6-0 και με εμφατική εμφάνιση ο Μιχαλακόπουλος Άλκης κέρδισε τον Ιωαννάτο Σταύρο του ΑΟΑ Παλαιού Φαλήρου. Στον σημερινό δεύτερο ημιτελικό θα συναντήσει τον αθλητή του ΑΟΑ Πεύκης Γραμματικάκη Παναγιώτη.
Οι δύο αθλητές του ΟΑ Φοίβος Λάρισας είναι μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό της κατηγορίας κάτω των 16 ετών.
Στα κορίτσια κάτω των 12 ετών η Τσολή Χαρίκλεια στον προημιτελικό της Μεγάλης Τρίτης κατάφερε και κέρδισε με ανατροπή την Νικολή Χάιδω του ΑΣ Αστέρα Θεσσαλονίκης με 3-6, 7-5, 6-1. Στον ημιτελικό της κατηγορίας της, η Λαρισαία νούμερο 2 του ταμπλό θα συναντήσει την Μπεκιάρη Ειρήνη από τον ροδιακό όμιλο.
Θέσεις στο βάθρο διεκδικούν επίσης σε διπλά και μικτά της κατηγορίας τους οι Λαρισαίοι αθλητές: Μεσσής Ανδρέας, Μπεχλιβανίδου Γεωργία, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Πράπας Κωνσταντίνος, Τσίτσιας Χρήστος, Μίζιου Μαλαματή, Αγγλόπουλος Νίκος, Σιδεράκος Απόλλων.
Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη θα διεξαχθούν σε όλες τις κατηγορίες οι ημιτελικοί μονού, ημιτελικοί διπλών και μικτών.
Στη Νίκαια και στην κατηγορία κάτω των 18 ετών και ώρα 1 το μεσημέρι θα διεξαχθεί ο τελικός διπλού αγοριών παρουσία του προέδρου της ΕΦΟΑ κ. Δημήτρη Σταματιάδη.
Στις 12 με 2 το μεσημέρι και στην πλατεία Ταχυδρομείου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση street tennis.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass