ΑΕΛ: Συνεχίζει τον τίμιο αγώνα της

ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2024 12:01

Με έντονο το αίσθημα της αδικίας από τα διαιτητικά πεπραγμένα στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, η ΑΕΛ συνεχίζει την προσπάθειά της στη διαδικασία των play off του Α’ Ομίλου της Super League 2.

Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό μεθαύριο Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στις 16:00 (γήπεδο Μακεδονικού), στο οποίο οι «βυσσινί» με ψηλά το κεφάλι, όπως άλλωστε πράττουν μέχρι τώρα, θα διεκδικήσουν τη νίκη στον τίμιο αγώνα που κάνουν για την επίτευξη ενός πολύ δύσκολου -μετά και τις τελευταίες εξελίξεις- στόχου. Εκτός από το βαθμολογικό μειονέκτημα των 7 βαθμών, στα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν από τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη προστέθηκαν οι απουσίες του τραυματία Θεοδωρόπουλου και του τιμωρημένου Πλέγα.
Ο Σπ. Ζαμπαλας οριστηκε
στο Μακεδονικος-ΑΕΛ
Ο 31χρονος ρέφερι Σπύρος Ζαμπαλάς, από την ΕΠΣ Ηπείρου, ορίστηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Μακεδονικό, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στις 16:00, στο γήπεδο Μακεδονικού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Ζαμπαλάς είχε «σφυρίξει» την ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου (1-1, 14/4/22) για τη Super League 2. Βοηθοί του θα είναι ο κ. Δημήτρης Λιόντος (Ηπείρου) και ο κ. Χρήστος Κορώνας (Πειραιά), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Βάιος-Στέφανος Καλατζής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Γιώργος Φωτιάδης από την Ε.Π.Σ. Σερρών.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής των play off και play out της Super League 2 έχουν ως εξής:
PLAY OFFS
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
7/4, 16:00
Μακεδονικός-Α.Ε.Λ.: Ζαμπαλάς, Λιόντος (Ηπείρου), Κορώνας (Πειραιά), 4ος Καλατζής (Θεσσαλίας), παρ. Φωτιάδης (Σερρών).
Νίκη Βόλου-Α.Ε.Κ. Β’: Χρονάς (Αχαΐας), Μποζατζίδης, Τσεχελίδης (Μακεδονίας), 4ος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), παρ. Λιόλιος (Λάρισας).
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
7/4, 16:00
Ιωνικός-Καλαμάτα: Παπαπέτρου, Απτοσόγλου, Νιδριώτης (Αθηνών), 4ος Γιαννούκας (Δωδεκανήσου), παρ. Μάνθος (Αχαΐας).
8/4, 16:00
Ηλιούπολη-Χανιά: Τσιάρας (Καβάλας), Διαμαντής (Ηπείρου), Ψύλλος (Λέσβου), 4ος Κοκκόρης (Εύβοιας), παρ. Κωνσταντίνου (Αιτ/νίας).
PLAY OUTS
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
7/4, 16:00
ΠΟΤ Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β’: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Τοροσιάδης, Νταβέλας, 4ος Μπούτσικος (Μακεδονίας), παρ. Γαβριηλίδης (Θράκης).
Κοζάνη-Καμπανιακός: Μέγας (Πιερίας), Αναστασιάδης (Σερρών), Βογιατζής (Καρδίτσας), 4η Τσιοφλίκη (Λάρισας), παρ. Βλάχος (Γρεβενών).
Αιολικός-Αναγ. Καρδίτσας: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής), Αραβίδης, Ίσσα, 4ος Τσατσούλης (Αθηνών), παρ. Αγαδάκος (Πειραιά).
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
7/4, 16:00
Γιούχτας-Ολυμπιακός Β’: Μόσχου, Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), 4ος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), παρ. Τριανταφύλλου (Χανίων).
8/4, 16:00
Αιγάλεω-Διαγόρας (15:00): Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Τριαντάφυλλος (Κορίνθου), Φίλος (Βοιωτίας), 4ος Μαχαίρας (Αθηνών), παρ. Βαλιώτης (Λάρισας).
Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός Β’: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας), Πλάκας (Δυτ. Αττικής), Γκουριώτης (Αργολίδας), 4ος Στάμος (Ηλείας), παρ. Αργυρός (Αθηνών).
Επιασαν κορυφη τα Χανια
«Φωτιά» στη μάχη του τίτλου στον Β’ Όμιλο της Super League 2 έβαλαν τα Χανιά, με τη νίκη τους 2-1 επί της Athens Kallithea, στο ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής των play off. Με το «τρίποντο» που πανηγύρισε χθες η κρητική ομάδα, «έπιασε» στην κορυφή την αντίπαλό της με 28 βαθμούς, ενώ παράλληλα έδωσε ελπίδες για την άνοδο και στον Ιωνικό, που βρίσκεται στο -6, αλλά με αγώνα λιγότερο. Ο Μάναλης στο 10’ και ο Κόλα στο 31’ πέτυχαν τα γκολ της νίκης του ΑΟΧ, ενώ η Καλλιθέα μείωσε στο 58’ με ανάποδο «ψαλίδι» του Λουκίνα, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και μάλιστα, τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ουές στο 85’.
Παράλληλα, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική των play out του Β’ Ομίλου, η Παναχαϊκή απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον Διαγόρα στη Ρόδο, αλλά παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης.
Τα χθεσινά αποτελέσματα έχουν ως εξής:
PLAY OFF
Χανιά-Athens Kallithea FC    2-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)
1. Χανιά    28-3 αγ.
2. Athens Kallithea FC    28-3 αγ.
3. Ιωνικός    22
4. Ηλιούπολη    21
5. Καλαμάτα    18
PLAY OUT
Διαγόρας-Παναχαϊκή    2-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)
1. Αιγάλεω    19
2. Διαγόρας    18
3. Ολυμπιακός Β’    15
4. Παναθηναϊκός Β’    14
5. Γιούχτας    14-3 αγ.
6. Παναχαϊκή    12-3 αγ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass