Πρόκριση σε τρία… λεπτά

Η ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ 2-0 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ «8» - ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ (50’) ΚΑΙ ΤΖΑΡΤΑΣ (53’) ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ - ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2024 12:14

Την πρόκριση στους «8» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής ΕΟ της ΕΠΟ πανηγύρισε χθες στα Γιάννενα η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ, η οποία επικράτησε της οικοδέσποινας ΕΠΣ Ηπείρου με 2-0.

Η νίκη κρίθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο όπου η εκπρόσωπος του νομού πέτυχε δύο γκολ, χάνοντας παράλληλα στην υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης σημαντικές ευκαιρίες για να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ.
Η Μικτή της ΕΠΣΛ μπήκε με επιθετικό προσανατολισμό στο πρώτο μέρος και στο 10’ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Νικολακούλης εκτέλεσε φάουλ, ο Ζτούπης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε με εντυπωσιακή προσπάθεια.
Στο 17’ η λαρισινή ομάδα άγγιξε το γκολ όταν ο Τσακνάκης, από πλάγια θέση, επιχείρησε σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη η Μικτή της ΕΠΣΛ κυριάρχησε στον  αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 48’ με τον Ζτούπη, το φάουλ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Τελικά η πίεση των φιλοξενουμένων απέδωσε καρπούς στο 50’, όταν ο Πατσώνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Νταφόπουλος με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).
Στο 53’ ήταν η σειρά του Τζάρτα που με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 0-2 και σφράγισε την πρόκριση για την ομάδα του.
Στο 62’ ένα καλό σουτ του Νταφόπουλου απέκρουσε ο Κριαράς, ενώ στο 65’ με τον Μπούρμπο και στο 77’ με τον Κάμτση οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά δεν ανησύχησε ο Μουλτσιάς.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Καραγιάννης με βοηθούς τους κ. Πολύζο και Βασιλάκη από την ΕΠΣ Άρτας. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο προπονητής της ΕΠΣΛ κ. Τσέτσιλας για διαμαρτυρία.
ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Κριαράς, Βλέτσας, Βαγγελής, Κάμτσης, Σουλάι, Φούκης, Σίμπας (80’ Βαγγέλης Σ.), Μπούρμπος (73΄ Κοσμάς), Βέργος (59’ Βλέτσας Ν.), Τέλιος (80’ Τσιώτης), Ντεκουμές (59’ Γκόγκας).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας-Ν. Φώλλας): Μουλτσιάς, Ράπτης, Πατσώνης, Αλμπάνης, Τσιτώνης, Καραστέργιος, Τσακνάκης (78’ Γιαννακόπουλος), Τζάρτας (78’ Καραγιάννης), Νταφόπουλος (81’ Σακελλάρης), Ζτούπης (66’ Βασιλόπουλος), Νικολακούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass