Στη Λάρισα τα μαθητικά πρωταθλήματα σκακιού

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2024 12:15

Στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων συναντήθηκαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ. Γερογιώκας Ηρακλής και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σωτήρης Σουλούκος με τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, κ. Αργύρη Κιθαρίδη.
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η διεξαγωγή του 35ου Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματα

και του 21ου Ομαδικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σκακιού μαθητών-μαθητριών 2024, που θα διεξαχθεί στην πόλη μας, το τριήμερο 27-29 Απριλίου 2024, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Λάρισας.
«Έχουμε αναλάβει για φέτος μια πολύ μεγάλη συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία. Αντιλαμβανόμαστε την εκπαιδευτική αξία του σκακιού, πέρα από όλα τα άλλα οφέλη του παιχνιδιού, τη χαρά, τη δημιουργικότητα, την εξάσκηση της μνήμης και της συγκέντρωσης. Η υλοποίηση μιας τέτοιας διοργάνωσης θα συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον και θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας πάνω από 800 νεαροί σκακιστές, συνοδευμένοι από τους γονείς τους» ανέφερε ο κ. Ηρακλής Γερογιώκας.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν η κ. Βέρα Αβραμίδου, γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, η κ. Έλενα Ζήλου, προϊσταμένη του Τμ. Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων, και ο κ. Κωνσταντέλιας Κωνσταντίνος, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σκακιστών Λάρισας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass