Νίκη των Λογιστών

*ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘ ΜΕ 3-0

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2024 12:47

Μετά από 4 χρόνια απουσίας επέστρεψε το Πρωτάθλημα Εργαζομένων υπό την

αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων. Για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Βιολογικού οι ομάδες των Λογιστών και της ΕΣΠΕΘ, με τη νίκη να καταλήγει στους Λογιστές με σκορ 3-0. Μετά από ένα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο, που χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι λογιστές ευτύχησαν να προηγηθούν στο 42ο λεπτό του αγώνα με σκόρερ τον Παυλίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της ΕΣΠΕΘ, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρέλια, κάνοντας το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλα δύο γκολ από τους Λογιστές, με σκόρερ τον Αδάμου στο 63ο λεπτό και τον αειθαλή Νίκο Κακανούλια στο 76ο λεπτό, ο οποίος έδειξε πως η τέχνη του σκόρερ δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια και αν περάσουν.
ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Τσουράκης, Αθανασούλας, Νάνος, Γεωργούλας, Παπαγεωργίου, Παυλίδης, Καρέλιας, Αγραφιώτης, Κωνσταντίνου, Αδάμου, Γιοντζής (Κακανούλιας, Κοτσιμπογιώργος, Τσιτσιλής).
ΕΣΠΕΘ: Νικολόπουλος, Χσιώτης, Τζαφαλιάς, Πράσινος, Ντέλλας, Νικολακούλης, Δεμέστιχας, Μοράβας, Παπαναστασίου, Κωνσταντίνου, Γρηγορίου (Παπάζογλου, Κυπράιος, Μαγγίνας, Μουστάκας, Χατζηαριστεράς).
*Οι δύο ομάδες συγχαίρουν τον διαιτητή του αγώνα, κ. Γούλα, για την άψογη διαιτησία και ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Δήμο Λαρισαίων για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος Εργαζομένων.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass