Νίκη και στο Πολύκαστρο

*Η ΑΕΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2024 13:37

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά το σημαντικό διπλό που πήρε η ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου,

κερδίζοντας στο 90’+4’ τη Νίκη Βόλου με 2-1, θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος της Super League 2 (Α’ Όμιλος) με ένα ακόμα εκτός έδρας «τρίποντο».
Συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» θα αγωνιστούν την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Πολύκαστρο με τον Απόλλωνα Πόντου, ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία.
Παιχνίδι στο οποίο αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η ομάδα της Λάρισας, η οποία θα κάνει παράλληλα μια καλή προπόνηση ενόψει των πλέι οφ και άλλωστε, οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έχουν τη δυνατότητα να κοντράρουν την ΑΕΛ, που όπως είπε και ο προπονητής της Παύλος Δερμιτζάκης μετά τη μεγάλη νίκη επί της Νίκης Βόλου οι παίκτες του αγωνίζονται με την καρδιά πρωταθλητή.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν, καλούνται να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα και να μην πάνε απλά για υποχρέωση σε αυτό το παιχνίδι, για τον λόγο πως πρέπει να έχουν αγωνιστική πειθαρχία και λιγότερο άγχος από δω και πέρα, για να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League, που είναι και ο φετινός στόχος.
Λογικά ο κ. Δερμιτζάκης θα ξεκουράσει και βασικούς ποδοσφαιριστές, αναμένοντας να δώσει την ευκαιρία και σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, οι οποίοι καλούνται να δείξουν τις δυνατότητές τους και είναι βέβαιο πως η ομάδα θα τους χρειαστεί όλους, στη διαδικασία των πλέι οφ, στην οποία η ΑΕΛ θα πάει πλέον με άλλον αέρα και θεωρείται ικανή να βγει νικήτρια στη μεγάλη μάχη με τον Λεβαδειακό.
Μάχη στην οποία μπορεί προς το παρόν να μην έχει το βαθμολογικό πλεονέκτημα, όμως έχει ένα μεγάλο όπλο και αυτός είναι ο κόσμος της, που σε όλους τους αγώνες στο AEL FC ARENA θα είναι ο 12ος παίκτης της και ειδικά στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα κάνει το παν, για να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από ό,τι αυτό που τελείωσε 0-0.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass