Νίνο: Πρώτο γκολ για φέτος, αλλά πολύ σημαντικό...

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ: ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2024 12:35

Ο Μάρκος Νίνο μέχρι προχθές δεν είχε πετύχει ούτε ένα τέρμα τη φετινή σεζόν, αλλά στον τελευταίο αγώνα Νίκη Βόλου-ΑΕΛ (1-2) με το γκολ που πέτυχε στο 90’+4’ η είδηση δεν ήταν ότι σημείωσε το πρώτο φετινό του γκολ, αλλά ότι ήταν σημαντικό ενόψει των πλέι οφ όπου η λαρισινή ομάδα θα έχει τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.


Το είπε και ο ποδοσφαιριστής μετά τη λήξη του αγώνα: «Πέτυχα το πρώτο μου φετινό τέρμα και νομίζω ήταν σε πολύ κρίσιμο σημείο. Πήραμε τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς, μειώσαμε κι άλλο τη διαφορά με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, για να είμαστε έτοιμοι να μπούμε δυναμικά στα play off».
«Έτσι κι αλλιώς και η Νίκη Βόλου θα είναι στα play off, γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα τα ξαναπούμε» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης μετά τη λήξη της εκτός αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου και είναι χαρακτηριστική η αγωνία με την οποία έζησε το παιχνίδι. Μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: «Κατ’ αρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί πραγματικά είναι παιχνίδια, είναι νίκες οι οποίες είναι νίκες πρωταθλητή. Το μεγαλύτερο προσόν που θέλουμε να δημιουργήσουμε σ’ αυτήν την ομάδα είναι πως όλα τα παιδιά είτε ξεκινάνε, είτε μπαίνουνε, έρχονται από τον πάγκο, να αισθάνονται νικητές, να μην παρατάνε το παιχνίδι και πάντα να βάζουμε υψηλούς στόχους. Θα έλεγα ότι πραγματικά είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, την οποία την ξέρουμε με ένα πολύ καλό ρόστερ, καλό προπονητή και ένα ρόστερ το οποίο ξέρει την κατηγορία και ήθελαν κι αυτοί πάρα πολύ τη νίκη για δικούς τους λόγους. Εμείς ήρθαμε εδώ καθαρά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, για να μειώσουμε όσο γίνεται περισσότερο στα play off τη βαθμολογία απέναντι στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Το παιχνίδι θεωρώ ότι δίκαια έγειρε προς το μέρος μας, άσχετα αν έγινε στο 90’ και στις καθυστερήσεις, γιατί και από πλευράς ταξιμάτων και από πλευράς τακτικής προσέγγισης, και φυσικά κατοχής και τελειωμάτων, θεωρώ ότι η ομάδα μου ήταν αυτή που έπρεπε να κερδίσει. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Για τον αντίπαλο ξέρουμε ότι ένα δυνατό σημείο που έχει είναι οι στατικές φάσεις. Ισοφάρισε από κει και μετά αγχωθήκαμε, μας πίεσε περισσότερο, μόνο όμως με στατικές φάσεις. Θεωρώ ότι δεν είχαμε πρόβλημα οργανωμένα, αλλά δόξα τω Θεώ θεωρώ ότι όλες τις αλλαγές που κάναμε ήταν από τη μέση και μπροστά περισσότερο επιθετικογενείς παίκτες για να πάρουμε το παιχνίδι και έτσι και έγινε και γι’ αυτόν τον λόγο συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε άλλη μία αναμέτρηση για να ολοκληρώσουμε την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και να ετοιμαστούμε για τα play off. Θέλουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι, να μειώσουμε τη διαφορά απέναντι στον Λεβαδειακό. Έτσι κι αλλιώς και η Νίκη Βόλου θα είναι στα play off, γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα τα ξαναπούμε».ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διαρκείας του 1ου Ομίλου και η 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διαρκείας του 2ου Ομίλου για το Πρωτάθλημα της Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή όρισε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, στις 15:00, την αναμέτρηση Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου Κιλκίς. Αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα της Super League 2 έχει ως εξής:
Α’ Όμιλος
Αναλυτικά η 26η αγωνιστική
Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024
15:00, ΠΟΤ Ηρακλής-Αιολικός
15:00, ΑΕΚ Β’-Μακεδονικός (Action 24)
15:00, ΠΑΟΚ Β’-Νίκη Βόλου
15:00, Καμπανιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας
15:00, Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ
Ρεπό: Κοζάνη, Λεβαδειακός
Β’ Όμιλος
Αναλυτικά η 22η αγωνιστική
Κυριακή 10 Μαρτίου 2024
14:00, Ολυμπιακός Β’-Παναχαϊκή
14:00, Χανιά-Ηλιούπολη
14:00, Καλαμάτα-Καλλιθέα (Action 24)
14:00, Αιγάλεω-Ιωνικός
14:00, Παναθηναϊκός Β’-Διαγόρας Ρόδου
14:00, Γιούχτας-Τηλυκράτης Λευκάδας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass