Αλλες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2024 11:15

Σε αγωνιστική κρίση η Μπάγερν

Η Μπάγερν που βρίσκεται σε κρίση, θα πρέπει να ανατρέψει την εις βάρος της

κατάσταση απέναντι στη Λάτσιο μετά την ήττα στη Ρώμη (1-0), σήμερα στο ξεκίνημα των ρεβάνς στη φάση των «16» του Champions League, ενώ Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι θα χρειαστεί να επιβεβαιώσουν τις επιτυχίες τους από τα πρώτα παιχνίδια, προχωρώντας στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο, που διεξάγεται για τελευταία φορά με αυτήν την τρέχουσα μορφή της.
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποκτήσει προβάδισμα δύο τερμάτων πριν ταξιδέψει στο Σαν Σεμπαστιάν για να παίξει (5/3) με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0 στον πρώτο αγώνα), ενώ οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές Ευρώπης, που αγωνίζονται αύριο Τετάρτη (6/3), επιβλήθηκαν εκτός έδρας πριν από τρεις εβδομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης στη Λειψία (1-0) και η Μάντσεστερ Σίτι στην Κοπεγχάγη (3-1).
Ο «γίγαντας» του Μονάχου δεν έχει αυτήν την άνεση. Αγνώριστη εδώ και έναν μήνα, η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν προχωρά πια. Ηττημένη τρεις φορές στους πέντε τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, έμεινε δέκα βαθμούς πίσω από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και την κορυφή στην Bundesliga.
Το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων στους «16» του Champions League έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ 5/3
Β’ αγώνες Α’ αγώνες
22:00 Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο     0-1
22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ -Παρί Σεν Ζερμέν 0-2
6/3
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης -Λειψία      1-0
22:00 Μάντσεστερ Σίτι -Κοπεγχάγη     3-1
12/3
22:00 Άρσεναλ -Πόρτο     0-1
22:00 Μπαρτσελόνα -Νάπολι      1-1
13/3
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης -Ίντερ      0-1
22:00 Ντόρτμουντ -Αϊντχόφεν      1-1
* Η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου (14:00) στη Νιόν.

 

Αρσεναλ των ρεκόρ...

Τον «εφιάλτη»... Άρσεναλ έζησε χθες η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν», όπου οι Λονδρέζοι προσέφεραν μία ακόμα ποδοσφαιρική παράσταση, στην οποία διέλυσαν με 6-0 τις «λεπίδες», στην ακροτελεύτια αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Premier League. Ιστορικό ήταν το γκολ του Ντέκλαν Ράις στο 39’. Με αυτό η Άρσεναλ προηγήθηκε με 5-0 κι έγινε η πρώτη ομάδα στα χρονικά της Premier League που πετυχαίνει πέντε ή περισσότερα γκολ σε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Επίσης, η Άρσεναλ έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό Πρωτάθλημα που πετυχαίνει επτά συνεχόμενες νίκες, ενώ ισοφάρισε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της στα χρονικά της Premier League.

 

Ο Παπαπέτρου στη ρεβάνς Αρης-Παναιτωλικός
  Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε τη διαιτητική ομάδα που επέλεξε για να διευθύνει τον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναιτωλικό. Με τους «Κίτρινους» της Θεσσαλονίκης να έχουν επικρατήσει 1-0 στο Αγρίνιο στο πρώτο παιχνίδι και να είναι το φαβορί για να αποτελέσουν αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης, η ρεβάνς θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00). Άρχων στην αναμέτρηση θα είναι ο διεθνής διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου, με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου, β’ τον Τρύφωνα Πετρόπουλο και ασκών καθήκοντα τέταρτου ρέφερι τον Ανδρέα Γκάμαρη. Στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου, ενώ AVAR ορίστηκε ο Θανάσης Κόλλιας.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass