Το στοίχημα για το Κλειστό της Νεάπολης κερδίζεται...

* ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ-4 ΒΟΛΕΪ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ * ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ * ΧΡ. ΜΑΪΜΟΥΛΙΩΤΗΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ 1.600 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ * ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2024 11:21

Του Σωτ. Κέλλα
Το στοίχημα της επαναλειτουργίας του Κλειστού της Νεάπολης με φιλάθλους δείχνει να το κερδίζει η διοίκηση του ΕΑΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Χρήστος Μαϊμουλιώτης που μας ανέφερε ότι δίνει μάχη προκειμένου να διεξαχθεί το φάιναλ-4 του κυπέλλου βόλεϊ στη Λάρισα 29-31 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας μελέτη για την πυροπροστασία του Κλειστού και αναμένεται να γίνει δεκτή. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό πυροπροστασίας θα ανοίξει τον δρόμο για τη διοργάνωση, αλλά θα πρέπει να υπάρξει και συζήτηση με την Ελληνική Αστυνομία για τα θέματα ασφαλείας αφού στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα μετέχουν πιθανότατα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με τον κ. Μαϊμουλιώτη, η διοργάνωση θα γίνει με 1.600 θεατές, όλοι θα εισέλθουν με προσκλήσεις και θα δοθούν τέσσερις ώρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Οι αιτήσεις όλων θα εγκριθούν από τη ΔΕΑΒ.
Πάντως, μετά τη λειτουργία με θεατές του Κλειστού του Αγίου Θωμά (το απόλαυσαν οι μαθητές με τη διοργάνωση των τελικών των σχολικών πρωταθλημάτων χάντ μπολ και μπάσκετ), ένα ακόμα κλειστό γήπεδο δίνεται σε λειτουργία και με την παρουσία φιλάθλων.
Η διοργάνωση θα γίνει με την αρωγή και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λάρισας. Οι ακριβείς ημέρες και ώρες των αγώνων θα προκύψουν μετά και την ολοκλήρωση των προημιτελικών (6/3), την κλήρωση των ζευγαριών του final-4. Η διοργάνωση θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass