Εγκαταστάσεις ζητάει η ερασ. ΑΕΛ

ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΚΑΘ ΒΑΪΟΥ ΦΑΛΑΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2024 11:15

Του Σωτ. Κέλλα
Την ανάγκη να αποκτήσει η ερασ. ΑΕΛ ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Δήμο Λαρισαίων, αλλά και την εξεύρεση των χρηματοδοτικών εργαλείων τόνισε χθες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής πίτας του σωματείου ο πρόεδρος Λάμπρος Ιωακείμ.


Παράλληλα ανακοίνωσε και τα επόμενα βήματα που είναι: Μέλη του σωματείου χωρίς συνδρομή θα γίνονται οι γονείς που τα παιδιά τους είναι στις ακαδημίες, μια εκδήλωση στις 17 Μαϊου για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΛ, ίδρυση ομάδας Κ-16 και σύσφιγξη σχέσεων των τμημάτων.
Στην πρόταση του Λάμπρου Ιωακείμ απάντησαν τόσο ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος (αρχικά), όσο και ο λακωνικός στην ομιλία του περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, λέγοντας ότι θα το εξετάσουν αφού είναι ακόμα στην αρχή της θητείας τους.
Όμως την παράσταση έκλεψε μια μεγάλη αλήθεια του προέδρου της ΕΣΚΑΘ Παλαμιώτη Βάιου Φαλάγγα που είπε ότι η Λάρισα στο μπάσκετ έχει μείνει πολύ πίσω όπως και σε γηπεδικές εγκαταστάσεις, αφού ορισμένες πλημμύρισαν και άλλες δεν λειτουργούν. Η Λάρισα κινδυνεύει στο μπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία της να μείνει χωρίς ομάδα σε εθνική κατηγορία, αφού η ΑΕΛ φλερτάρει με τον υποβιβασμό (μοναδική λαρισινή εκπρόσωπος που παίζει σε εθνική κατηγορία, στη Γ’).
Επίσης παρόντες ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Τσέτσιλας (παράλληλα και προπονητής ων μικτών της ΕΣΠΛ…), Σωτήρης Σουλούκος, ο αντιδήμαρχος Ηρακλής Γερογιώκας, οι πρόεδροι ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές, ΕΣΠΕΚΕΛ Αστέριος Πατσιούρας, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΛ Γκοτζαμάνης, αλλά και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η εκδήλωση περιλάμβανε και βραβεύσεις των αθλητών Αβραμούλη, Νικολακούλη για τις κλήσεις τους στην Εθνική, Νινίκα, Βλιώρα, Μιλτιάδη, Σουλούκου, Αντωνόπουλου, για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, Δελλή για τον συνδυασμό αθλητισμού και επιστημών, και άλλων αθλητών, ενώ έκλεισε με την κοπή πίτας, μία για κάθε τμήμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass