Εκοψε πίτα και χόρεψε η ΕΑΛ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2024 12:45

Με μεγάλη επιτυχία και πέραν των προσδοκιών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της ΕΑΛ που περιελάμβανε κοπή πίτας και χορό.


Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, προπονητών, γονέων, αλλά και πολλών φίλων του συλλόγου απ’ όλα τα τμήματά του, γέμισαν ασφυκτικά το κτήμα «Δριστέλα», διασκέδασαν και γλέντησαν μέχρι αργά το απόγευμα αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ΕΑΛ είναι πραγματικά μια μεγάλη οικογένεια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνος Τζανακούλης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας Δημήτρης Τσέτσιλας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης Ηρακλής Γερογιώκας, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Αγορίτσας, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κρίκης, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Σπύρος Μπαρμπούτης.
Επίσης παρευρέθηκαν χορηγοί και επί πολλά χρόνια συνεργάτες και φίλοι του Συλλόγου που βοηθούν και προσφέρουν σ’ αυτόν.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Περουλάκης και αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έκανε μια σύντομη παρουσίαση του παρελθόντος και του παρόντος των τμημάτων (μπάσκετ, βόλεϊ, πάλη, στίβο) του συλλόγου.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν ο Γιάννης Πέτρου, η Ιωάννα Τρικάλη και οι Μυρτώ Γκέκα για τη μακρόχρονη προσφορά τους στο τμήμα βόλεϊ, καθώς και ο επί δεκαετίες μεγάλος χορηγός του τμήματος βόλεϊ γυναικών και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Παπαγιάννης για τη συμβολή του στο άθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass