Δύο αγωνιστικές η τιμωρία σε Τάισον και Μπακασέτα

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2024 9:24

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας για το μεταξύ τους επεισόδιο και την αποβολή τους στον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.


Οι δύο ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές και έτσι εκτός από τα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία στη Λεωφόρο, θ’ απουσιάσουν και από το δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου στη Λεωφόρο, την προσεχή Τετάρτη (21/02).
Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας να μειωθεί η ποινή δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Τάσο Μπακασέτα για την αποβολή του -μαζί με τον Τάισον που επίσης είδε την κόκκινη κάρτα μετά τον καυγά τους στο 77ο λεπτό- στον προχθεσινό (14/2) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.
Η Πειθαρχική Επιτροπή, βασιζόμενη στη λέξη «απώθηση» που ανέφερε στο φύλλο αγώνος ο Ολλανδός διαιτητής Λινχάου, επέβαλλε την ποινή στους δύο παίκτες με βάση την παράγραφο 2β του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα που κάνει λόγο για «Ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή εκατόν είκοσι ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω-, ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας».
Οι «πράσινοι» απ’ την πλευρά τους θα καταθέσουν άμεσα έφεση όσον αφορά τον Μπακασέτα, προκειμένου να μειωθεί η ποινή στη μία αγωνιστική (και να λείψει μόνο απ’ το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία) ζητώντας να εκδικαστεί η υπόθεση όσο πιο σύντομα γίνεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass