Για την 5η θέση η Εθνική Πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

*ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ *ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2024 10:45

Παρά την απογοήτευση που προκάλεσε η άδοξη ήττα από την Ιταλία και ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα, η Εθνική Υδατοσφαίρισης των ανδρών κατάφερε να νικήσει το Μαυροβούνιο 14-13 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 10-10).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Κατάρ αύριο Σάββατο (17/2), στις 3 μ.μ., διεκδικώντας την πέμπτη θέση απέναντι στη Σερβία που νίκησε χθες την Ουγγαρία με 11-10.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτο το τυπικά γηπεδούχο Μαυροβούνιο): 2-2, 3-4, 1-2, 4-2.
Στα πέναλτι: 3-4.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Βλάντιμιρ Γκοϊκοβιτς): Λάζοβιτς, Μπργκούλιαν 1, Πέρκοβιτς 1, Μάτσιτς, Πόπαντιτς 1, Βίντοβιτς 1, Τζ. Ράντοβιτς 3, Σπάιτς 1, Μάτκοβιτς 1, Β. Ράντοβιτς 1, Τεσάνοβιτς, Μρσιτς 2, Βούγιοβιτς 1
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 2, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Γκίλλας 1, Κάκαρης 3, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος, Παπανικολάου 1
* Εκτός ελληνικής 13άδας έμειναν ο τιμωρημένος Στέλιος Αργυρόπουλος και ο Ζαννής Αλαφραγκής.
ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Το 40ήμερο... ταξίδι της Εθνικής Υδατοσφαίρισης των γυναικών, που ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου στο Αϊντχόφεν, ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί (10:30) στην Ντόχα, με τον «μικρό» τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, απέναντι στην Ισπανία. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε με όνειρα, αλλά και με τον φόβο μίας -νέας- αποτυχίας να επικρέμεται πάνω από τα κεφάλια παικτριών και τεχνικής ηγεσίας, και τελειώνοντας βρίσκει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να έχει επιστρέψει στην ελίτ: χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό, πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια, είσοδος στην τετράδα του Παγκοσμίου μετά από 13 χρόνια και μία υπόσχεση: Τώρα που τα φαντάσματα «ξορκίστηκαν», ο δείκτης θα δείχνει προς τα επάνω.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του γυναικείου τουρνουά υδατοσφαίρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα έχει ως εξής:
Θέσεις 7-8
09:00, Καναδάς-Ιταλία
Θέσεις 5-6
15:00, Αυστραλία-Ολλανδία
«Μικρός» τελικός
10:30, Ισπανία-ΕΛΛΑΔΑ
ΤΕΛΙΚΟΣ
16:30, ΗΠΑ-Ουγγαρία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass