K-16

Μεγάλη νίκη του Προμηθέα μετά από διπλή ανατροπή

ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 3-2

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2024 11:05

Νίκη που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη της κορυφής πέτυχε ο Προμηθέας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Κ-16.

Η ομάδα του Βαγγέλη Στεφανή επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 μετά από διπλή ανατροπή του Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο ανάγκασε να υποχωρήσει από την 1η στη 2η θέση της κατάταξης.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Σεΐζη, με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παραλυκούδη, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 27’ με τον Ανδρέου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 44’ ο Απόλλωνας έκανε την ανατροπή (2-1) χάρη στο γκολ του Σεφεριάδη.
Ο Προμηθέας απάντησε στο 71’, ισοφαρίζοντας σε 2-2, με το πλασέ του Φ. Τζώρα, ενώ στο 75’ ο MVP του αγώνα Σεΐζης, με δυνατό σουτ στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας διαμόρφωσε το τελικό 2-3, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Δαμασουλιώτης, Σωτηρίου, Γδούπας, Καραμανάβης, Πλούμπης, Κωστόπουλος, Ανδρέου, Καζαντζής Γ., Γιούγκα, Σεφεριάδης, Μιχαλόπουλος (Σινάι, Γκουτσίδης, Κατσάνος, Τσαχτσίρας, Καζαντζής Α.).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Π. Τζώρας, Τσάρας, Παραλυκούδης, Τσεφανή, Κοταρέλας, Β. Τζώρας, Β. Αρσενίου, Αντωνούλης, Φ. Τζώρας, Χαλιαμούρδας, Σεΐζης (Παζάρας, Τζίκας, Χρηστίδης).

 

K-14

Απόλυτος κυρίαρχος ο Π.Ο. Ελασσόνας

ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΛ (3) ΜΕ 5-0

Νίκη με το ευρύ 5-0 πέτυχε στο «Γ. Μητσιμπόνας» Β’ ο Π.Ο. Ελασσόνας επί της ΑΕΛ (3) σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-14.
Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Κουρδής 2, Παπαϊωάννου, Μπότης και Κωνσταντινίδης.
ΑΕΛ (3) (Χρ. Γάτας): Πίσσας, Γκουρνέλης, Προβίδας, Καρατζάς, Νικολόπουλος, Ζαχαρής, Αρχοντής, Τσιπλικιάρης, Αρβανίτης, Τζάρτας, Καλογερόπουλος (Χατζής, Γκέκας, Κοτούμπας, Κατσίβλεος, Μπατσίλας, Χατζούλης)
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καλτέκης): Μπουμπουνάρας, Κουρδής, Παπαϊωάννου, Μπόντης, Λιόλιος, Αρσένης, Μπουλτσιάς, Κρατσιώτης, Γκαμπέτας, Λιούρας, Στίκος (Μούτσιος, Χάμος, Κωνσταντινίδης).

 

K-12 «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

Ακάθεκτος ο Αετός Μακρυχωρίου

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓ. ΟΛΥΜΠΟΥ

Την 5η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ-12 «Ευ Αγωνίζεσθαι» ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αναγέννησης Ολύμπου. Έτσι, η ομάδα του Στέλιου Φουσίκα διατήρησε το απόλυτο συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία στη φετινή διοργάνωση. Το παιχνίδι προσέφερε θέαμα και συγκινήσεις, με τους μικρούς άσους να κερδίζουν τα εύσημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass