Η ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ και τα μυστήρια...

ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ -ΚΟΣΣΟΝΟΥ: ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2024 13:00

Του Σωτ. Κέλλα
Τη σειρά υψηλού κόστους του Γκλεν Γκόρντον Κάρον για λογαριασμό

του δικτύου ABC με τίτλο: «Αυτό, αυτή και τα μυστήρια» θύμιζε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη ενάντια σε ομάδα του ΠΑΟΚ την περασμένη Παρασκευή χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ανακοίνωση.
Οι δύο ομάδες ήταν να παίξουν στις 10 Φεβρουαρίου αντίπαλοι, αλλά τελικά έδωσαν φιλικό αγώνα, αφού η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε παίκτες με διεθνείς υποχρεώσεις.
Το φιλικό αυτό που τελείωσε με 2-0 υπέρ της ΑΕΛ, χάρη σε δύο γκολ του νεαποκτηθέντα Φατάι (το δεύτερο με πέναλτι που κέρδισε ο Κώστας Παπαγεωργίου), δόθηκε παρά την αρχική άρνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης που ήξερε ότι θα παίξει με ελλείψεις, αλλά τελικά πείστηκε μετά την επιμονή των ανθρώπων της λαρισινής ομάδας για τον λόγο ότι υπήρχε άρνηση άλλων ομάδων, όπως του Μακεδονικού και της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Με αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεσή της η ΑΕΛ, ήθελε να βρει ρυθμό και ο Δερμιτζάκης ήθελε να γίνει οποιαδήποτε υπέρβαση για το συγκεκριμένο φιλικό, αφού ο αγώνας με τον Λεβαδειακό στις 25 Φεβρουαρίου είναι πολύ σημαντικός.
Τελικά έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να θέτουν ως προϋπόθεση ότι θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, κάτι το οποίο η ΑΕΛ σεβάστηκε, αλλά υπήρξαν διαρροές...
Τελικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ΑΕΛ δεν βγήκε κερδισμένη μόνο στο αποτέλεσμα, αλλά και στην αξιολόγηση των νεαποκτηθέντων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός του Φατάι, ο Κόσιτς ήταν πολύ καλός, ο οποίος παίζει πλάγιος επιθετικός και μπορεί να τον δούμε και στις δύο πλευρές παίζοντας με αντίθετο πόδι.
Ο Μορέιρα δείχνει ότι χρειάζεται δουλειά, αλλά η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τον Μιχάλη Τσουμάνη, τον οποίο ο Δερμιτζάκης τον μετατόπισε από σέντερ φορ σε σέντερ μπακ! Τόνισε, μάλιστα, ότι αποτελεί τη μεταγραφή που έψαχνε να κάνει η ομάδα, έναν Έλληνα σέντερ μπακ, που τον βρήκε στο πρόσωπο του Τσουμάνη.
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ
Προχθές το βράδυ έγινε ο τελικός του Κόπα Άφρικα μεταξύ της Ακτής Ελεφαντοστού και της Νιγηρίας (2-1). Με τη λήξη του αγώνα ο Ιβοριανός παίκτης της ΑΕΛ Λαυρέντιος Κοσσονού μάς έστειλε μήνυμα που έλεγε: «Σου είπα ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα». Και αναφέρονταν στις προβλέψεις του που δημοσιεύτηκαν στο φύλλο του Σαββάτου.
Και συνέχισε λέγοντας: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα για εμάς, γιατί χάρη στο Μαρόκο που κέρδισε τη Ζάμπια πήρανε την πρόκριση, γιατί τερματίσαμε στην τρίτη θέση του Ομίλου. Νομίζω ότι καλύτερος παίκτης ήταν ο Αντινγκρά που παίζει στην Μπράιτον».
Αν ο ίδιος έχει όνειρο να κληθεί στην Εθνική, μας είπε με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει ότι: «Προφανώς ελπίζω να με καλέσουν στην Εθνική Ομάδα. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή της χώρας μου»

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass