Νίκη τίτλου για την Ανθούπολη

*Επικράτησε στην Ελασσόνα του ΠΟΕ με 2-1 και απέκτησε ουσιαστικό προβάδισμα στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ *Στο +5 πλέον οι «βυσσινί» (και με πλεονέκτημα στην ισοβαθμία)

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2024 12:45

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η Ανθούπολη κέρδισε το ντέρμπι κορφής της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, καθώς επιβλήθηκε στην Ελασσόνα του ΠΟΕ με 2-1 και απέκτησε ουσιαστικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη ξέφυγε στο +5 (έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία) και πλέον κινείται πρόσω ολοταχώς για την επίτευξη του στόχου της. Δίκαιη η νίκη για τους πρωτοπόρους, που έδειξαν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τους γηπεδούχους και αποδείχτηκαν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους.
Από κει και πέρα στην 3η θέση της βαθμολογίας επέστρεψε ο Σμόλικας Φαλάνης που νίκησε στη Μελία την Πελασγιώτιδα με 3-0 και εκμεταλλεύτηκε τη «λευκή» ισοπαλία του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο Μαυροβούνι. Ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε από το Αργυροπούλι κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 3-2, στο Δαμάσι, ο Δαμασιακός κατάφερε στο 90’ να αποτρέψει την ήττα και μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 με τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ ο Απόλλων Λάρισας επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας με το εμφατικό 6-0 τον Ιπποκράτη.
Τέλος τα παιχνίδια σε Συκούριο (Κίσσαβος-Αγ. Ανάργυροι) και Δασοχώρι (Φαλανιακός-Αχιλλέας Φ.) που είχαν μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής, έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα.
Αναλυτικά η χθεσινή αγωνιστική κίνηση στην μεγάλη τοπική κατηγορία:
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ    1
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ     2
Τη νίκη της ημέρας πέτυχε αναμφισβήτητα η Ανθούπολη, η οποία πέρασε αλώβητη και από την Ελασσόνα, κερδίζοντας τον ΠΟΕ με 2-1 και πλέον τρέχει πρόσω ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου.
Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν με περισσότερη αυτοπεποίθηση στον αγνωστικό χώρο και παρουσιάστηκαν καλύτερα διαβασμένοι, σε αντίθεση με τον ΠΟΕ που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στον βαθμό που θα έπρεπε, σύμφωνα με την κρισιμότητα της αναμέτρησης.
Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία 700 περίπου φιλάθλων, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 20’, όταν ο Καραμπούζης από αριστερά τροφοδότησε τον Μούτσα Μπλέντι, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα (0-1).
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ ο Παπαδάκος με κοντινό σουτ μετά από ασίστ του Αναγνώστη διπλασίασε τα τέρματα της Ανθούπολης.
Η απάντηση του ΠΟΕ ήρθε στο 80’, όταν ύστερα από κάθετη πάσα του Ρολντάν, ο Παλάσιος με σουτ από πλάγια θέση μείωσε σε 1-2, ενώ στο 88’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να αποτρέψουν την ήττα όταν ο Κωνσταντινίδης σούταρε δυνατά, ο Ντιντής απέκρουσε, αλλά ο επερχόμενος Κορτσάρι με σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Διαιτησία: Μπουρουζίκας, Δεδικούσης, Καρακώστας.
*Η ομάδα της Ανθούπολης εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την άψογη φιλοξενία του ΠΟΕ και παράλληλα απηύθυνε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο για την πολύ καλή παρουσία του.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Γκαμπέτας, Μαλάκος (46’ Μπούσιας), Κορτσάρι, Λαγός, Κριεζής (69’ Γκανάτσιος), Κουκούλης (69’ Κωνσταντινίδης), Ρολντάν, Ιγγλέζος (46’ Καραμούλας), Καραγκούνης, Μουλτσιάς (46’ Παλάσιος).
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Χρ. Χατζηλιάδης): Ντιντής, Κουβελάς (90’ Τσάτσος), Σέσι, Σκούπρα, Γιαννακόπουλος, Παπαδάκος, Λάιος, Καραμπούζης, Πανταζής, Μούτσα (53’ Αργύρης), Αναγνώστης.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ    0
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    3
Μόλις στο 7ο λεπτό ο Σμόλικας άνοιξε το σκορ με τον Χατζούλη και προϊδέασε για τι θα επακολουθούσε στη συνέχεια. Στο 12’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 44’ τη σκυτάλη πήρε ο Γκανάβας, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3.
Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε κριθεί κι αυτό επιβεβαιώθηκε στην επανάληψη, η οποία περισσότερο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Διαιτησία: Δεληγιάννη, Νίκζας, Μπατζιανούλης.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Σπ. Ευαγγέλου): Μαστοροδήμος, Χατζηιωάννου (46’ Νεράτζης), Λιλελάρι, Σκούπρας (57’ Ρακίπι), Δάσσιος, Ζήκος (70’ Βράκας), Οσμάνι, Φώλιας (73’ Τζίκας), Γελαλής, Ποτός, Καλούσης (58’ Χατζηκαμαγιάννης).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Χρόνης): Παπαγιάννης (70’ Μπαρούτας), Χριστακέας, Γούτος, Πολύζος, Αλατάς, Τάφα, Νερπιέτι (70’ Μπαργιώτας), Χατζούλης (60’ Παρασκευούλης), Ζαμπέτας (46’ Φουντόγλου), Γκανάβας (60’ Γκατζούλης), Κακαβίτσης.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    0
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    0
Η «λευκή» ισοπαλία επισφράγισε τις προσπάθειες που κατέβαλαν στο γήπεδο Μαυροβουνίου η τοπική ομάδα που επέστρεψε στη φυσική της έδρα και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, σε μία αναμέτρηση που είχε ως ανασταλτικό στοιχείο τον ισχυρό άνεμο που έπνεε κατά τη μεγαλύτερη διάρκειά της.
Οι «πράσινοι», πάντως, πλησίασαν περισσότερο στην επίτευξη τέρματος, με κύριο εκφραστή τον Γκαραλιάκο που τρεις φορές απείλησε στο α’ ημίχρονο (14’, 21’, 26’) τον Ριζόπουλο, αλλά η αντίδραση του τελευταίου ήταν αποτελεσματική, ενώ στο 42’ σουτ του Τσούτσα κόντραρε σε σώμα αμυνομένου και έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στο 50’ καταγράφηκε η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού, όταν το γυριστό σουτ του Σταμάτη κατέληξε άουτ, σύρριζα από το δεξί δοκάρι, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν με στατικές φάσεις του βετεράνου Ακριβόπουλου (56’ με κόρνερ που απέκρουσε σε νέο κόρνερ ο Νούσιας με τη βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού και 68’ με φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ από δεξιά που κατέληξε άουτ από το δεξί δοκάρι).
Τελευταία αξιοσημείωτη φάση αυτή του 85’, όταν ο Σεμερτζίδης από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε χωρίς την απαιτούμενη δύναμη τον Ριζόπουλο, που εξουδετέρωσε χωρίς δυσκολία την φάση.
Διαιτησία: Ακρίβος, Δ. Κοτούμπας, Γκόγκος.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δ. Κουκουλιαύκας): Αν. Ριζόπουλος, Δ. Μπάγκας, Β. Μπαντζέλας (86’ Σταυροθεόδωρος), Σταμέκος, Κ. Μπάγκας, Πλίτσης (81’ Κυριακίδης), Ακριβόπουλος (68’ Πιτσίλκας), Ν. Μπαντζέλας, Εμμανουήλ (68’ Καρατζούκου), Μπέτσης, Πράπας (86’ Γκουζιώτης).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Νούσιας, Μιφτάρι (86’ Λαζαρίδης), Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός, Αλεξόπουλος, Τσούτσας (68’ Σεμερτζίδης), Γκαραλιάκος, Δριστέλας (57’ Ντούφας), Ματούλας, Σταμάτης (86’ Στ. Δραχαλίβας).


ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ    2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.    3
Ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι, πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων και έθεσε τις βάσεις για τη νίκη την οποία πανηγύρισε στο τέλος.
Στο 11’ ο Ζέρβας με προβολή ύστερα από φάουλ του Βέλα έγραψε το 0-1, ενώ η συνέχεια ανήκει στον κορυφαίο των «κυανολεύκων» Βέλα, ο οποίος στο 32’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ και στο 46’ με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3.
Οι γηπεδούχοι που προσπάθησαν για το καλύτερο μείωσαν σε 1-3 στο 51’ με τον Π. Κίτσιο, ενώ στις καθυστερήσεις (90’+2’) ο Καραστέργιος διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Διαιτησία: Κουκούλης, Κοντογιάννης, Τοπαλσάββας.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Γ. Τζαφέρης): Κιλιργιώτης, Δασκαλόπουλος (46’ Φουρκιώτης), Τσιρογιάννης, Λέκα, Κάσα (46’ Τσένα), Καραστέργιος, Κατσαρός (60’ Δεμίσης), Λάλλος, Τσιάγκος, Κίτσιος Π., Κίτσιος Δ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Μαξακούλι (80’ Ράπτης), Αναγνώστου (80’ Δάσκαλος), Παπαγεωργίου, Παΐτέρης, Πατσιατζής, Ζτούπης (70’ Βίρλας), Γαργάλας, Νταφόπουλος (60’ Γκαλαφάγκας), Βέλας (80’ Καμέας), Ζέρβας.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    1
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ    1
Στο 90’ κατάφερε να κρατήσει τα προσχήματα ο Δαμασιακός και υποχρέωσε τον Δωτιέα Αγιάς σε ισοπαλία 1-1, σ’ ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 29’ με την κεφαλιά του Ντακούλα, που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, σε εκτέλεση κόρνερ του Φουρίκη.
Στο 46’ έγινε μία φάση που θα μπορούσε να είχε δώσει διαφορετική εξέλιξη στο παιχνίδι, όταν σημειώθηκε αυτογκόλ από τους γηπεδούχους, ωστόσο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων, που τελικά δεν πανηγύρισαν το 0-2.
Στο 81’ ο Δαμασιακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τέγου.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Δωτιέας θα έφτανε στη νίκη, στο 90’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Καρακάνο, ο οποίος με ψύχραιμο τρόπο την έστειλε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Ενστάσεις για τη φάση του 46ου λεπτού εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι.
Διαιτησία: Σούλης, Μάνος, Κοσμάνος.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Φακίτσας): Νικολακούλης, Τέγος, Μουσιάρης Θ., Οικονόμου (70’ Τσιάλτας), Καρακάνος, Φορτούνας (76’ Δεληχάς), Τσάτσος, Ζυγούρης (35’ Σκόμπας), Λέτσιος, Λούτσος, Τσατσελάρι.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Πατέτσος, Παπανικολάου (66’ Πασχαλίδης), Χονδροδήμος, Τσακάλι, Ντελής, Νικολακούλης, Φουρίκης, Ντακούλας, Φουκαλάς, Γκουντίκας (87’ Παπαϊωάννου), Σαΐτης (66’ Μάντσε).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ.    6
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ    0
Εύκολο απόγευμα στη Φιλιππούπολη είχε ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος επικράτησε του αποδεκατισμένου (με 14 παίκτες στην αποστολή) Ιπποκράτη με 6-0.
Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο μέρος, στο οποίος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-0. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Χατζηλιόντας (5’), Τσιούτσιας (16’, 24’), Γιασιάς (44’), Γ. Γερεντές (53’, με τακουνάκι) και Τσαπατόρης (59’).
Διαιτησία: Δημεράς, Κοτούμπας Ν., Ρουπέλας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τ. Βενέτης): Φαρμάκας, Νικολακούλης, Γερεντές Γ., Μπαγιώτας, Λάιος, Μπουκουβάλας (46’ Σιάτρας), Τσαπατόρης, Χατζηλιόντας (62’ Κούρτι), Λεπενιώτης (72’ Μεταξάς), Γιασιάς (46’ Γερεντές Θ.), Τσιούτσιας (62’ Τζιμόπουλος).
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γ. Χατζής): Κουμαρόπουλος, Χονδής, Βίλλης, Φραχόλι Φ., Καραπλής (78’ λ.τ. Καραγιάννης), Βούγιας (65’ Παπαδόπουλος), Ασίκογλου (46’ λ.τ. Μαραμής), Κατσάρας, Φραχόλι Ο., Κεντερλίδης, Κουρούκας.

ΣΥΚΟΥΡΙΟ    0
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ    0
Ένα ακόμα παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής έληξε χωρίς γκολ. Ο Κίσσαβος Συκουρίου άγγιξε το γκολ στο 37’ όταν ο Τζέκα σημάδεψε το δοκάρι. Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Περήφανος. Παρά τις όποιες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν το σκορ δεν μεταβλήθηκε και το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Διαιτησία: Χήτος, Νάκας, Δίχρης.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Γιάκου, Τζιούρας (27’ λ.τ. Τζέκα Α.), Χριστοδουλόπουλος (67’ Πλιάγκας), Τζέκα Χρ., Κορδέλας, Αλεξανδρής (46’ λ.τ. Ντιντής), Κώτσιας, Αγγελής, Κουλουκτσής, Τριανταφύλλου, Μέρκο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δ. Μητσής): Μπαταβάνης, Περήφανος, Φάρα, Παναγιώτου, Δοξαριώτης, Χασιώτης, Γουσόπουλος, Φυτίλης, Νούσιος, Τζέμο (84’ Γκαραβέλης), Παιδής (88’ Πλατής).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    0
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    0
Σ’ ένα παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη της σωτηρίας, Φαλανιακός και Αχιλλέας Φαρσάλων δεν μπόρεσαν να γευτούν τη χαρά της νίκης και μοιράστηκαν τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας (0-0).
Δύο καλές στιγμές με τον Παπακωνσταντίνου (25’, 44’) είχαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, ενώ η καλύτερη στιγμή στην επανάληψη σημειώθηκε στο 88’ όταν ο Κωνσταντίνου έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τσιάκου.
Διαιτησία: Σκάρπας, Γκαρέλης, Καραμαγκιόλας.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κυρίτσης, Σούλι, Πανταζής, Πάνου, Γκανάτσας, Αλιάι, Αντωνόπουλος (75’ Μαλάκος), Κωστόπουλος (75’ Ραμάι), Σβερκούλης (46’ λ.τ. Ντανίκας, 88’ λ.τ. Αλατάς), Ιωαννίδης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης-Απ. Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Τλούπας, Κουρτεσιώτης, Σώκος, Σταμπουλής (67’ Γκουγκουλιάς), Αετόπουλος, Καρβούνης (65’ Κρικώνης), Παπακωνσταντίνου, Τσιάκος, Κερμελίδης (75’ Κομισόπουλος).

Η ταυτότητα της 21ης αγωνιστικής

ΤΑ ΠΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μαυροβούνι-Οικονόμος    0-0
Συκούριο-Αγ. Ανάργυροι    0-0
Πελασγιώτιδα-Σμόλικας    0-3
Απόλλων Λάρ.-Ιπποκράτης    6-0
Δαμασιακός-Δωτιέας Αγιάς    1-1
Φαλανιακός-Αχιλλέας Φ.    0-0
Αργυροπούλι-Ηρακλής Λάρ.    2-3
ΠΟ Ελασσόνας-Ανθούπολη     1-2
Γόννοι-Παναγροτικός    3-0 (ά.α.)
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/2, 15:00)
Συκούριο-Μαυροβούνι
Οικονόμος-Πελασγιώτιδα
Αγ. Ανάργυροι-Απόλλων Λάρ.
Σμόλικας-Γόννοι
Ιπποκράτης-Δαμασιακός
Παναγροτικός-Φαλανιακός (0-3 ά.α.)
Δωτιέας Αγιάς-Αργυροπούλι
Αχιλλέας Φ.-ΠΟ Ελασσόνας
Ηρακλής Λάρ.-Ανθούπολη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ανθούπολη     61-4     57
—————————————————
2. ΠΟ Ελασσόνας     56-12     52
4. Σμόλικας     42-16     49
3. Οικονόμος     49-14     47
6. Ηρακλής Λάρ.     31-21     38
5. Δωτιέας Αγιάς     28-18     37
7. Απόλλων Λάρ.     35-18     36
8. Μαυροβούνι     24-22     34
9. Γόννοι     31-24     31
10. Δαμασιακός     23-30     27
11. Συκούριο     28-30     27
12. Αχιλλέας Φ.     33-35     25
—————————————————
13. Φαλανιακός     19-30     23
—————————————————-
14. Άγ. Ανάργυροι     23-41     19
15. Πελασγιώτιδα     24-45     15
16. Αργυροπούλι     22-62     10
17. Ιπποκράτης     19-63     6
*Ο Παναγροτικός Νίκαιας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

 

Τρικυμία στον Δωτιέα Αγιάς

Παρά την πολύ καλή πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ (6η θέση στη βαθμολογία, αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια), τρικυμία ξέσπασε στις τάξεις του Δωτιέα Αγιάς, με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή να προχωρούν σε διαμαρτυρία-καταγγελία, αφήνοντας αιχμές για αδιαφορία από την πλευρά της διοίκησης, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών και του προπονητή της ομάδας:
«ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α.Ο. ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ 1960
ΚΥΡΙΕ/ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ….
Μετά από τρεις μήνες αλλεπάλληλων οχλήσεων προς τη διοίκηση της ομάδας για να πράξετε το αυτονόητο, βρισκόμαστε ακόμα μόνοι μας.
Το παράδοξο είναι πως παρόλο που έγιναν οι δύο συναντήσεις που ζητήσαμε, οι οποίες φυσικά συνοδεύτηκαν από υποσχέσεις και δεσμεύσεις ως προς τη στήριξή μας και των υποχρεώσεων της ομάδας, αυτές βρίσκονται ακόμα και σήμερα ανεκπλήρωτες.
Ο λόγος; Απλά δεν ενδιαφέρεστε…
Με πρόσχημα αστείες δικαιολογίες και δήθεν απουσίες για επαγγελματικούς λόγους παίζετε μεταξύ σας ένα γαϊτανάκι ευθυνών χωρίς κανείς σας να σέβεται τον κόπο μας, την προσπάθειά μας, αλλά ούτε και την ομάδα που διοικείτε, μιας ομάδας από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες στον χώρο του ποδοσφαίρου του νομού.
Επειδή εμείς «ΟΙ ΛΙΓΟΙ, ο φροντιστής μας και ο προπονητής μας» ήμασταν από την πρώτη δύσκολη μέρα της φετινής χρονιάς «ΠΑΡΟΝΤΕΣ», έχοντας τη δεδομένη στιγμή μια αξιοθαύμαστη πορεία τηρουμένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε και θα είμαστε μέχρι το τέλος αυτής, κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε σύντομα και σταματήστε να μας αντιμετωπίζετε σαν αναλώσιμα υλικά που δεν έχουν πια αξία.
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ !!!
Και επειδή επιφυλασσόμαστε για την επόμενη μέρα, ζητάμε πλέον δημοσίως την έμπρακτη στήριξη του κόσμου μας, του κόσμου της ΑΓΙΑΣ τόσο στο γήπεδο όσο και στη διοίκηση από ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθειά μας έως το τέλος της χρονιάς ώστε να μην καταρρεύσει αυτή.
Επίσης καταγγέλλουμε ότι είναι επικίνδυνο και ντροπιαστικό να προπονούμαστε εντελώς μόνοι μας, όπως επίσης και ότι στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας να μη μας ακολουθεί κανείς σας (εκτός 2 προσώπων) και να βρισκόμαστε εντελώς ανυπεράσπιστοι, αλλά αντιθέτως να βρίσκεστε την ίδια ώρα σε άλλο γήπεδο του νομού παρακολουθώντας αγώνα άλλης ομάδας.
Ελπίζουμε να ανασυνταχθείτε σύντομα γιατί όλα στη ζωή είναι ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ.
Εμείς ήμασταν και είμαστε «ΕΔΩ», εσείς είστε ΑΠΟΝΤΕΣ.
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ 1960».

 

Νέος γυμναστής στην Ανθούπολη ο Απ. Κατσιάνος

Καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα της Ανθούπολης ανέλαβε ο Αποστόλης Κατσιάνος. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα ποδόσφαιρο και θητεία επί τρία χρόνια στην Αστραπή Ν. Πολιτείας, ο 29χρονος γυμναστής είναι πλέον το νέο μέλος του προπονητικού τιμ των πρωτοπόρων της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

 

Αποτελέσματα αγώνων Γ’ ΕΠΣΛ

Τα χθεσινά αποτελέσματα της Γ’ ΕΠΣΛ έχουν ως εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Καλλιθέα-Δασοχώρι     2-2
Λιβάδι-Α.Σ. Αβέρωφ    2-3
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μύτικας     38-8     27
2. Νεάπολη*     33-12     22
3. Διογένης     25-12     22
4. Δευκαλίων     18-27     19
5. Πλατανούλια     25-24     19
6. ΑΣ Αβέρωφ     23-16     19
7. Δασοχώρι     18-15     15
8. Αμπελωνιακός    18-19    8
9. Καλλιθέα     18-40     8
10. Μαρίνος Αντύπας    10-25    7
11. Λιβάδι     5-37     0
*Ο Αμπελωνιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς.
*Μύτικας Καλυβίων και Δασοχώρι έχουν ένα ματς λιγότερο.
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Λάρισα ’88-Μυραϊκός    1-0
Αμπελάκια-Γλαύκη    2-3
Χαλκιάδες-Ελάτεια    0-3
Καλοχώρι-Στόμιο    4-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Καλοχώρι     31-6     31
2. Ελάτεια     21-12     25
3. Γλαύκη     28-17     20
4. Αμυγδαλή*     24-17     17
5. Λάρισα ’88     15-15     15
6. Ραχούλα     17-11     15
7. Στόμιο     20-27     13
8. Χαλκιάδες     18-23     12
9. Αμπελάκια     18-25     10
10. Ομορφοχώρι     17-30     8
11. Μυραϊκός     5-31     1
*Ομορφοχώρι και Αμπελάκια έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

 

Τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ

ΤΖΟΚΕΡ:
Οι τυχεροί αριθμοί: 2, 21, 32, 34, 45
TZΟΚΕΡ: 6
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ    ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ    ΚΕΡΔΗ
5+1    -    ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
5    -    100.000,00
4+1    9    2.500,00
4    222    50,00
3+1    548    50,00
3    11.755    2,00
2+1    7.560    2,00
1+1    41.243    1,50
2    171.026    1,00

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass