Ογκμποε: Ο κύκλος στην ΑΕΛ έκλεισε...

* «ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΤΡΕΝΟ» *ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ * ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2024 12:20

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά από δυόμισι χρόνια παραμονής στην ΑΕΛ, οι δρόμοι της λαρισινής ομάδας και του καλύτερου ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν, Μάριου Όγκμποε, χώρισαν, με τον πρώτο σκόρερ των τελευταίων δύο χρόνων να κάνει μια ανάρτηση σε προσωπικό προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που πραγματικά συγκίνησε τους φιλάθλους της λαρισινής ομάδας.
Γράφει λοιπόν: «Πλέον ο κύκλος μου στην ΑΕΛ έκλεισε, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με έκαναν να τους νιώσω φίλους μου, αδέρφια, οικογένεια και ό,τι χρειαστώ να είναι εκεί, επαγγελματίες στη δουλειά τους, πέρα από τις δυσκολίες που είχαμε, τους Βαγγέλη Καραπιάλη, @mikevfx (Μιχάλη Παπαδόπουλο), @geobasd (Γιώργο Μπασδέκη), @george_zaharis (Γιώργο Ζαχαρή), @giorgo_mek (Γιώργο Μέκρα), @paparse1_(Παπαρσένο), @kostas_tsareas (Κώστα Τσαρέα), @ioannis.d.papaioannou (Γιάννη Παπαϊωάννου), @kamal_altabaa και τον Τάσο Χριστακόπουλο. Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο που έδειξε αγάπη προς το πρόσωπό μου, εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους και να ανεβεί στη μεγάλη κατηγορία, γιατί λείπει από τη μεγάλη κατηγορία αυτή η ομάδα με τέτοιον κόσμο, εύχομαι όλοι να είστε καλά...
ΥΓ.: Ό,τι ειπώθηκε προς το πρόσωπό μου θα απαντήσω σε λίγες μέρες... ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΤΡΕΝΟ».
Το υστερόγραφο του Μάριου Όγκμποε πραγματικά έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς ο ποδοσφαιριστής διαφαίνεται ότι θέλει να μην αφήσει αναπάντητες αιχμές προς το πρόσωπό του και να αποκαλύψει το τι έζησε τη φετινή χρονιά.
Ο ποδοσφαιριστής αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο Ντουμπάι, περνάει εργομετρικά από την ομάδα με την οποία συζητάει και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία μαζί της.
Στο μεταξύ, η ΑΕΛ θέλει να αποκτήσει στις μεταγραφές των ελεύθερων έναν Έλληνα σέντερ μπακ, ενώ γίνεται προσπάθεια να δώσει φιλικό παιχνίδι για να εκμεταλλευτεί τη διακοπή λόγω αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ και να προσαρμοστούν οι νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass