Συνάντηση Βρούτση με ΠΣΑΠΠ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2024 10:29

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) και των 45 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι διεκδικούν τα αναγνωρισμένα δεδουλευμένα ετών από την προ 20ετίας υπαγωγή των ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο οικονομικής εξυγίανσης άρθρο 44 περί

οικονομικής εξυγίανσης, δέχθηκε χθες στο γραφείο του ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, τα μέλη του Δ.Σ., Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Παπαδόπουλος, και εκ μέρους των 45 ποδοσφαιριστών οι Άγγελος Χαριστέας, Ανδρέας Σκέντζος, Θωμάς Κυπαρίσσης, Γιάννης Κατσαρός, Νίκος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Κατσιαρός.
Συζητήθηκε το θέμα εφαρμογής του νόμου 3606 του 2007, με την καταβολή προς αυτούς 4.841.153 ευρώ, εκ των οποίων τους δόθηκαν τα μισά σε εξαμηνιαίες δόσεις το 2008 και το 2009 και δεν εξοφλήθηκαν έκτοτε, λόγω της δημοσιονομικής επιτήρησης στην οποία τέθηκε τότε η χώρα.
Ο κ. Βρούτσης άκουσε με προσοχή την πλευρά των ποδοσφαιριστών, αναγνώρισε το «δίκαιο αίτημά τους» και δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα θα έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Οικονομικών, στην προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass