Στους «4» με δεύτερη νίκη ο ΠΑΟΚ

*ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ 5-0

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2024 10:05

Πραγματοποιώντας μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού με 5-0 στο γήπεδο της Τούμπας και με συνολικό σκορ 9-0 πανηγύρισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα συναντηθεί με τον Παναθηναϊκό. Στέφανος Τζίμας (20’), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (26’),

Αντρέ Ρικάρντο (82’), Μπράντον Τόμας (85’) και Γιάννης Κωνσταντέλιας (90’+1’) τα γκολ για την - κατά πολύ αλλαγμένη σε πρόσωπα αλλά όχι σε απόδοση - ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Είχαν τις ευκαιρίες τους τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία όμως και πάλι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα απέναντι στους Θεσσαλονικείς.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (86’ Ταληχμανίδης), Σάστρε (46’ Μπάμπα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ (62’ Ρικάρντο), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας (75’ Μπράντον).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας, Mορέιρα, Οικονόμου (62’ Στάικος), Σοφιανός (77’ Γούλερι), Μούργος (62’ Τομάς), Μασκανάκης (62’ Ουάρντα), Άλεξιτς (72’ Μπετανκόρ).
Ο ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΙΤΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Μία απίθανη κεφαλιά του Φίλιπ Μλαντένοβιτς («μοιραίου» παίκτη για τον Παναθηναϊκό στο προ τριών ημερών παιχνίδι της Τούμπας) στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε το 2-0 για τους «πράσινους» στη συγκλονιστική ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και χάρισε στο «τριφύλλι» μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ ήταν πολύ καλύτεροι σ’ όλο το παιχνίδι, άνοιξαν το σκορ με το τέρμα του Ρουμπέν Πέρεθ στο 35’ και πήραν στο φινάλε μία δραματική, όσο και δίκαιη πρόκριση.
Στο 62’ ο Γερεμέγεφ υποδέχθηκε την μπάλα στο όριο της περιοχής και πλάσαρε εύστοχα, όμως το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε από υπόδειξη του VAR Σπύρου Ζαμπαλά, καθώς ο Σουηδός φορ ήταν ακάλυπτος τη στιγμή της πάσας.
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης (87’ Πομώνης), Έντερ Γκονζάλεθ (86’ Έρλινγκμαρκ), Κούντε (90’ Φριντγιόνσον), Αθανασίου, Βαλένσια, Βρακάς (68’ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (90’+6’ , Τσέριν, Παλάσιος (90+6’ Γεντβάι), Μπακασέτας (90’+7’ Βιλένα), Μπερνάρ, Γερεμέγεφ (90’ Τζούριτσιτς).
ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην Ιστορία του και με... πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε ο Παναιτωλικός, καθώς νίκησε για δεύτερη φορά τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά με 3-1 στο Αγρίνιο και με συνολικό σκορ 5-2 πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε διπλούς αγώνες. Ο Φρεντ Ντουάρτε στο 38’, ο Χατζηθεοδωρίδης στο 59’ κι ο Πέρες στο 90’+3’ σημείωσαν τα γκολ της δεύτερης νίκης της ομάδας του Αγρινίου που είχε και δοκάρι στο 30’ με τον Ντίας, ενώ για τους Κρητικούς μείωσε στο 72’ ο Ισέκα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Μαλής, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε (85’ Σενγκέλια), Τσιγγάρας (85’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (70’ Μπακάκης), Τορεχόν (70’ λ.τρ. Μπρούνο Ντουάρτε), Ντίας (57’ Λιάβας), Ζοάο Πέντρο.
ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Τοράρινσον, Βούρος, Μπρεσάν, Αμπάντα, Γκλάζερ (46’ Ριέρα), Μπάκιτς, Νέιρα (64’ Ισέκα), Τοράλ (64’ Γκαγιέγκος), Μπάκου (54’ Μοσκέρα), Λουίζ Φελίπε.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων):
Νίκη Βόλου-Άρης    2-2    (0-3)
Παναιτωλικός-ΟΦΗ    3-1    (2-1)
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός    0-2    (2-1)
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός    5-0    (4-0)
Οι διασταυρώσεις στα ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ:
ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός-Άρης
* Ο νικητής από το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι κι ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό του Κυπέλλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass