Εμφατικές νίκες για τις Μικτές ΕΠΣΛ

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ 6-0 Η Κ-14 ΚΑΙ 4-0 Η Κ-16 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2024 11:00
Κ-16 Κ-16

Με τον καλύτερο τρόπο συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής της ΕΠΟ οι Μικτές της ΕΠΣΛ, οι οποίες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου πέτυχαν εμφατικές νίκες στην Καρδίτσα με 6-0 η Κ-14 και 4-0 η Κ-16 αντίστοιχα. Έτσι οι ομάδες της Λάρισας φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι τα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Η Κ-14
Ανώτερη του αντιπάλου της η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΛ δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει σε μια άνετη νίκη με 6-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο 15λεπτο, με τα γκολ του Σαγρή (9’, 15’). Ο Μπόλης στο 34’ έγραψε το 0-3, ενώ ο Μπελιμέζης στο 40’ με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 43’ ο Μπόλης έγραψε το 0-5 και στο 47’ ο ίδιος, πετυχαίνοντας προσωπικό χατ- τρικ διαμόρφωσε το τελικό το 0-6. Από κει και πέρα και με τις αλλαγές ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με το σκορ να μην αλλάζει έως το τέλος.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σπ. Πλακιάς- Αθ. Τζέλος): Ανδριανόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Αποστολακούλης, Μπαλάφας Γ., Ζήσης, Λετσιος, Σαμπαλιώτης, Μπαλάφας Χ., Σιωκης, Τζοβάρας (Οικονόμου, Νταουτάς, Νιάκας, Στάθης, Στρύδης).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας- Ν. Φώλλας): Μέλλιος, Κουρδής, Σαμαράς, Παπαδημητρίου, Τσιακμάκης, Κοψαχείλης, Βουτσιλάς, Παπαϊωάννου, Μπόλης, Μπελιμέζης, Σαγρής (Βελετάνης, Κορκόβηλος, Πελεκούδας, Αβραμούλης, Πίτσης).
Η Κ-16
Ανάλογη εικόνα και στο παιχνίδι της Κ-16 με την ομάδα της Λάρισας να ανοίγει το σκορ στο 10’ με τον Τσακνάκη, ενώ στο 20’ ο Νταφόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων. Ο ίδιος παίκτης στο 32’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους, στο 51’, ο Γιαννακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σπ. Πλακιάς- Αθ. Τζέλλος): Καρακώστας, Κουτσόπουλος, Παπαστολόπουλος, Τσιάπουλας, Μπουτζιωρής, Μελισσάς, Ταράτσαλος, Τσίντζας, Κατσαρός, Κουλουκύθας, Γκβελεσιάνι (Τσίντζας, Αρχανιώτης, Χαβρουζάς, Ροκκάς, Τσίλιας)
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας- Ν. Φώλλας): Μούλτσιας, Ράπτης, Πατσιώνης, Αλμπάνης, Τσιτσώνης, Καραστέργιος, Τσακνάκης, Νικολακούλης, Νταφόπουλος, Ζτούπης, Βασιλόπουλος (Γιαννακόπουλος, Καραγιάννης, Τσότσος, Μπακογιάννης, Τσανογιάννης).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κ-14
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας 0-6
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-1
Κ-16
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας 0-4
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Θεσσαλίας 3-1
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Κ-14
1. ΕΠΣ Λάρισας 11-1 7
2. ΕΠΣ Τρικάλων 5-3 5
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 5-6 4
4. ΕΠΣΛ Καρδίτσας 2-13 0
Κ-16
1. ΕΠΣ Λάρισας 10-1 9
2. ΕΠΣ Τρικάλων 6-4 6
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 5-10 3
4.ΕΠΣ Καρδίτσας 4-10 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/2)
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Τρικάλων
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Θεσσαλίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass