Η ΕΑΚ γιόρτασε τα 50χρονα

*ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2024 12:30

Σε μια ιστορική βραδιά για την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (Ε.Α.Κ.), η οργάνωση των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσίασε το λεύκωμα των 50χρονων της Οργάνωσης και απέδωσε τιμές στα ιδρυτικά μέλη και σε συναδέλφους με πέραν των 40 χρόνων προσφοράς, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων ύπαρξής της.


Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, τον οποίο εκπροσώπησε ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Μάριος Χαρτσιώτης. Από πολιτικής πλευράς παρευρέθηκε, επίσης, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Αντωνίου.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Κ.Ο.Α. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Γιάννη Ιωάννου, που επίσης δήλωσε παρών. Από πλευράς Κ.Ο.Α. παρευρέθηκαν η γενική διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη και τα μέλη του Δ.Σ. Κάλλη Χατζηιωσήφ, Μιχάλης Ιωάννου και Ανδρόνικος Ανδρονίκου. Ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος, ο αντιπρόεδρος της Κ.Ο.Ε. Γιώτης Ιωαννίδης και ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο.Ε. Ανδρέας Γεωργίου. Παρευρέθηκε, επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Φράγκος και οι πρώην πρόεδροι του Κ.Ο.Α. Νίκος Καρτακούλλης και Πάμπος Στυλιανού.
Την Παγκόσμια Ένωση Αθλητικογράφων (AIPS) εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δάρας, ενώ προσκεκλημένοι από το εξωτερικό ήταν, επίσης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και τέως πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρόεδρος ΕΤΑΣ ΕΣΗΘΣΤΕΕ, αθλητικός συντάκτης της «Ελευθερίας» Σωτήρης Κέλλας και ο γενικός γραμματέας ΤΕΑΣ ΕΣΗΕΠΗΝ Κώστας Θεοδωρόπουλος. Στην τελετή παρευρέθηκαν, επίσης, αντιπροσωπεία των Τουρκοκυπρίων αθλητικογράφων υπό τον Νετζατί Όσζοϊ.
Ο ερευνητής και συγγραφέας δρ Χρύσανθος Χρυσάνθου, στον οποίο δόθηκε η ευθύνη της ετοιμασίας του βιβλίου των 50χρονων της Ε.Α.Κ., έκανε την παρουσίαση του επετειακού αυτού λευκώματος. Ένα εξαιρετικό βιβλίο, που αποτυπώνει την κάθε ιστορική στιγμή από τη γέννηση της Ε.Α.Κ. μέχρι σήμερα, αλλά και την ιστορία της δημοσιογραφίας στην Κύπρο, από τον 19ο αιώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass