Με ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

ΣΗΜΕΡΑ (20:15) ΓΙΑ ΤΗ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2024 9:15

Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 13-2 Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (20:15), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην Basket League. Μετά τη δεύτερη ήττα του από τον Παναθηναϊκό, στην κανονική περίοδο, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, υποδεχόμενος τον «Δικέφαλο του Βορρά».


Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από ήττα και στην Euroleague, και συγκεκριμένα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, μετρώντας πολλές απουσίες με πιο επιδραστικές αυτές των δύο σέντερ της, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Εκτός δωδεκάδας κόντρα στους Μαδριλένους έμεινε και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Και δεν έφταναν τόσοι τραυματισμοί, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και να μην επιστρέφει στο παρκέ στο β’ μέρος. Η ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ ήταν η πρώτη στην οποία υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου από τις 10 Απριλίου 2019 και ενώ από τότε μετρούσε 30 συνεχόμενες νίκες.
Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος (68, 26) δέχονται στα παιχνίδια τους στο ΣΕΦ 67,71 πόντους. Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-8. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στις νίκες με την επικράτηση επί του Λαυρίου στην παράταση, βάζοντας τέλος στο σερί των τριών ηττών στο ελληνικό Πρωτάθλημα.
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Παναθηναϊκός, μετά την ήττα του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι και πριν τη νέα «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague, αγωνίζεται στην Πάτρα, κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα αύριο Κυριακή (28/1, 20:15). Με τον Κώστα Σλούκα εκτός, ο Εργκίν Αταμάν είδε έναν ακόμα γκαρντ να τραυματίζεται, αυτήν τη φορά στη Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου. Συγκεκριμένα, ο Κέντρικ Ναν τραυματίστηκε στον δεξιό αγκώνα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.
Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Basket League έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15, Καρδίτσα-ΑΕΚ
18:00, Λαύριο-Προμηθέας Π.
19:00, Περιστέρι-Μαρούσι
20:15, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
ΑΥΡΙΟ
17:15, Άρης-Κολοσσός Ρ.
20:15, Απόλλων Π.-Παναθηναϊκός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός 30
Ολυμπιακός 28
Περιστέρι 24
Προμηθέας 24
Άρης 23
ΠΑΟΚ 22
ΑΕΚ 21
Κολοσσός 21
Mαρούσι 20
Καρδίτσα 20
Λαύριο 19
Απόλλων Π. 18

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass