ΑΕΛ: Με το βλέμμα στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» *ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2024 11:00

Η νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας μεθαύριο Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, στις 15:00, στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου, της Super League 2, βρίσκεται στο μυαλό των «βυσσινί», προκειμένου η ΑΕΛ να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου. Το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι το πρώτο από τα δύο «εντός των τειχών» παιχνίδια, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Κοζάνη.


Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης ζήτησε από τους παίκτες του να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, προκειμένου ο στόχος να επιτευχτεί, σχεδιάζοντας παράλληλα τα πλάνα για το πώς θα παραταχθεί η ομάδα, δεδομένου ότι θα απουσιάσει ο Μαϊδανός, ενώ επιστρέφει ο Κώστας Παπαγεωργίου.
Από κει πέρα, η ΑΕΛ έχει ανοιχτό μέτωπο και στα μεταγραφικά, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που πρέπει. Οι προσπάθειες εντείνονται με στόχο να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Ο Μιχάλης Τσουμάνης θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι επιστρέφει, παρότι δεν ανακοινώθηκε, ωστόσο σχετικά με τους άλλους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας δεν υπάρχουν ακόμη ουσιαστικές εξελίξεις.
Η περίπτωση του 29χρονου Χρήστου Ρόβα, ο οποίος αγωνίζεται στην Καλαμάτα, ενώ πέρυσι έπαιζε στον Αλμωπό Αριδαίας, και διακρίνεται για τη δυνατότητα στο σκοράρισμα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Ρευστή είναι η κατάσταση, αν και φαντάζει κάπως δύσκολη, που αφορά στον 30χρονο επιθετικό που αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στη Ρουμανία και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο προσκήνιο υπάρχει και άλλη μία περίπτωση που εξετάζεται από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι «σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου, του Πρωταθλήματος Super League 2, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15:00, στο Γήπεδο AEL FC Arena, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass