Ο Γκουντίκας έδωσε την πρόκριση στον Δωτιέα Αγιάς

ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΚΙΣΣΑΒΟ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2024 10:05

Το γκολ του Γκουντίκα στο 9ο λεπτό με σουτ, αποδείχτηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, στη χθεσινή αναμέτρηση στο Συκούριο με αντίπαλο τον τοπικό Κίσσαβο (0-1).
Ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν η καθεμία τις δικές της καλές στιγμές.


Στο 38’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στον Πλιάγκα, στο 52’ είχαν δοκάρι με τον Τριανταφύλλου, ενώ 74’ ο Τζέκα έχασε τετ α τετ.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες κυρίως με τους Φουρίκη και Γκουντίκα, με πιο χαρακτηριστική τη φάση του 90’+3’ όταν ο Φουρίκης σε κενή εστία έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτησία: Στάικος, Μπατζιανούλης, Καραμαγκιόλας.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Α. Τσιανάκας): Σκάρλος, Λανάρας, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Ντιντής, Μέρκο (46’ Χάμος, 65’ λ.τ. Καλογιάννης), Τζέκα, Πλιάγκας, Κώτσιας (85’ λ.τ. Αλίγκας), Τριανταφύλλου (78’ Ντάλας), Σελήνης.
ΔΩΤΙΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Πατέτσος, Παπανικολάου, Χονδροδήμος Τσακάλι, Ντελής, Φουρίκης, Φουκαλάς, Νικολακούλης, Σαΐτης, Μάντσε (78’ Ντακούλας), Γκουντίκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass