ΑΕΛ

Δίχτυα σε Ρουμανία, αλλά και Νορβηγία…

*«ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΜΠΑΛΑ» ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ *ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2024 11:00

Του Σωτ. Κέλλα
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΠΑΕ ΑΕΛ μπαίνει σε πρώτο πλάνο αυτές τις ημέρες, αφού όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά έχει περιοριστικούς όρους, λόγω μη αδειοδότησης. Παράλληλα, επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ήταν να γίνουν προσεγμένες κινήσεις και όχι για εντυπωσιασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταλήξει σε δύο παίκτες. Ο πρώτος είναι φορ που παίζει στη Ρουμανία, δεν είναι όμως Ρουμάνος, αλλά παίκτης που έχει υπηκοότητα ευρωπαϊκή, ηλικία 30 ετών και η καταγωγή του είναι από την Αφρική.


Ο δεύτερος παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΛ είναι πλάγιος επιθετικός, Νορβηγός και παίζει στο Πρωτάθλημα της χώρας του.
Η απόκτηση του φορ στόχος είναι να τελειώσει μέχρι αύριο, καθώς αν δεν συμβεί αυτό, τότε η ΑΕΛ θα αναζητήσει άλλες λύσεις.
Στο μεταξύ, οι παίκτες προχθές μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» την ισοπαλία με τον Μακεδονικό και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Όγκμποε, όπως μας μετέφεραν, φώναζε μέσα στα αποδυτήρια ότι η μπάλα δεν ήθελε να μπει με τίποτα μέσα. Και βέβαια αυτό οφείλεται στον τερματοφύλακα του Μακεδονικού, τον Κλέτον Περντρέου, που ήταν σε πολύ καλή μέρα και έκανε την απόκρουση της χρονιάς σε κεφαλιά του Όγκμποε στο 22’.
Ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα την απόκρουση: «Σίγουρα ήταν μία δύσκολη απόκρουση, την είδα πολύ αργά, γιατί ήταν σ’ ένα περίεργο ύψος που ήταν και ο αμυντικός μου εκεί και απλά είναι από αυτά που βγάζεις το χέρι και ελπίζεις στο καλύτερο. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη, η αλήθεια είναι. Δουλέψαμε γι’ αυτό όλη την εβδομάδα, όπως πήγε το παιχνίδι, ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε φάσεις και στο τέλος πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τον έναν πόντο. Σίγουρα».
ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ
«Πονοκέφαλο» αποτελεί για τον Δερμιτζάκη οι κίτρινες κάρτες των παικτών του, αφού αυτήν τη στιγμή δεν είναι εύκολο να αποφασίσει πού θα δηλώσει τους Μαϊντανό και Πεντρόσο που συμπλήρωσαν κάρτες.
Ακολουθεί μια τετράδα δύσκολων αγώνων με Αναγέννηση Καρδίτσας, Κοζάνη, ΠΑΟΚ Β’ (εκτός) και Λεβαδειακό, που όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις.
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μακεδονικό, ο Γιώργος Μαϊδανός που έφθασε τις τρεις κίτρινες κάρτες και o Φαμπρίτσιο Πεντρόσο που έφθασε τις έξι και θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, ενώ ακόμα «κιτρινίστηκε» κι ο Κώστας Πλέγας.
Τέλος, ο Κώστας Πλέγας, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή, θα εκτίσει τη μία αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα με την Κοζάνη για την 20ή αγωνιστική και ο Λούκα Αντράντα, που έφθασε τις τρεις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Αιολικό, θα χάσει τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ B΄.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ: Φαμπρίτσιο Πεντρόσο 6, Δημήτρης Στάμου, Κώστας Πλέγας (θα εκτίσει με Κοζάνη) 4, Αχμέντ Λαυρέντης Κοσσονού, Λούκα Αντράντα (θα εκτίσει με ΠΑΟΚ B’), Γιώργος Μαϊδανός 3, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαξίμ Μαξιμένκο, Πέτρος Καλουτσικίδης, Λεάντρο Οτορμίν, Χάρης Ηλιάδης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Στέφανος Σουλούκος, Νίκος Βλιώρας, Μάριος Όγκμποε 1.

ΣΤΟ +3 Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Στην κορυφή του Α’ Ομίλου της Super League 2 παραμένει ο Λεβαδειακός, μετά την εύκολη επικράτησή του με 3-0 επί του Καμπανιακού, σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική. Με δύο γκολ του Τσιριγώτη (16’, 55’) και ένα του Γιαννιώτα, η ομάδα της Βοιωτίας πήρε ένα άνετο «τρίποντο» και άφησε τρεις βαθμούς πίσω του την ΑΕΛ, η οποία «στραβοπάτησε» χθες (21/1) κόντρα στον Μακεδονικό, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.
Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Super League 2 και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
Αιολικός-ΠΑΟΚ Β’ 2-2
Μακεδονικός-ΑΕΛ 0-0
Αναγέννηση Καρδίτσας-Κοζάνη 1-1
Λεβαδειακός-Καμπανιακός 3-0
Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου αναβολή
Ρεπό: ΑΕΚ Β’, ΠΟΤ Ηρακλής

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
1. Λεβαδειακός 36-15 αγ.
2. ΑΕΛ 33
3. Μακεδονικός 26
4. Νίκη Βόλου 21-13 αγ.
5. Αναγέννηση Καρδίτσας 20
6. ΑΕΚ Β’ 19-14 αγ.
7. Ηρακλής 18-15 αγ.
8. ΠΑΟΚ Β’ 18
9. Κοζάνη 18
10. Αιολικός 16
11. Καμπανιακός 12-14 αγ. *
12. Απόλλων Πόντου 8-13 αγ.
13. Αλμωπός Αριδαίας 0-0 αγ.
* Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας αποβλήθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 στις 29.09.2023.
Θέσεις 1-5 Play off
Θέσεις 6-11 Play out
Θέση 12η Απευθείας Υποβιβασμός

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (19η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κοζάνη-Απόλλων Πόντου
ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας
Καμπανιακός-Νίκη Βόλου
ΠΑΟΚ Β’-Μακεδονικός
ΑΕΚ Β’-Λεβαδειακός

 

makedonikos_ael_video.jpg

 

100άρης ο Ηλιάδης
100άρης φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ έγινε προχθές ο Χάρης Ηλιάδης και η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση συγχαρητηρίων στον ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass