ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Κομβικό το ματς με τον Μακεδονικό

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2024 11:01

Του Σωτ. Κέλλα
«Κομβικό είναι το παιχνίδι με τον Μακεδονικό» είπε χθες ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης μιλώντας στους παίκτες του, τη στιγμή που ανέλυε σε βιντεοτακτική τον αυριανό αντίπαλο, στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας στις 14.00, και στόχος της λαρισινής ομάδας είναι η νίκη ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τον Λεβαδειακό.
Ο Δερμιτζάκης τόνισε ότι γνωρίζει την υπερπροσπάθεια που κάνουν, αλλά μερικές φορές πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα.


Πάντως, το πρόβλημα του Δερμιτζάκη είναι η απουσία του Κώστα Παπαγεωργίου που αποβλήθηκε άδικα στον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών την περασμένη Τρίτη για το Κύπελλο Ελλάδας και ήταν -αυτή την περίοδο- ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής.
Τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα δείχνει ότι θα πάρει ο Ρουμανομολδαβός Στίνα και θα είναι η πρώτη του συμμετοχή σε αρχικό σχήμα.
Σαν να μην έφτανε η απουσία του Κώστα Παπαγεωργίου, υπάρχει πρόβλημα και με τον Πεντρόσο, καθώς έχει ανεβάσει ρυθμούς, αλλά ίσως δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να παίξει όλο το παιχνίδι.
Η αρχική ενδεκάδα λογικά θα αποτελείται από τον Σουλούκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους: Καλουτσικίδη ή Θανάση Παπαγεωργίου, Ηλιάδη, Στάμου, Μαϊδανό, στη μεσαία γραμμή τους Πλέγα, Αντράντα και Στίνα και στην επίθεση τους: Μαυριά, Κοσσονού και Όγκμποε.
Η αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα μετά την προπόνηση και θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Η πρόκριση της Νίκης Βόλου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο ορισμός του πρώτου αγώνα με τον Αρη για την προσεχή Τετάρτη (24/1), υποχρέωσε τη Super League 2 να αναβάλει την αναμέτρηση της θεσσαλικής ομάδας με τον Απόλλωνα Πόντου, για τη 18η αγωνιστική του Α’ Ομίλου. Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεθαύριο Δευτέρα 22/1, στις 3 μ.μ.
Κανονικά θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα ο αγώνας του Λεβαδειακού με τον Καμπανιακό, που προφανώς θα ήταν εκείνος που θα αναβαλλόταν, αν περνούσε στους «8» του κυπέλλου η ομάδα της Βοιωτίας.
Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2:
ΑΥΡΙΟ
13:45, Μυτιλήνης, Αιολικός - ΠΑΟΚ Β’    
14:00, Μακεδονικού, Μακεδονικός - ΑΕΛ    (Action24
15:00, Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη    
ΔΕΥΤΕΡΑ
15:00, Λιβαδειάς, Λεβαδειακός - Καμπανιακός    
Νίκη Βόλου - Απόλλων Πόντου    Αναβλήθηκε
ΡΕΠΟ: ΑΕΚ Β’, ΠΟΤ Ηρακλής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass