Ημίχρονο «εφιάλτης», αποκλείστηκε η Εθνική Πόλο

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2024 10:15

Η Εθνική Υδατοσφαίρισης των ανδρών δεν κατάφερε ούτε στο Ζάγκρεμπ να ξορκίσει την... κατάρα των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «εξαφανίστηκε» από το νερό στο δεύτερο ημίχρονο του προημιτελικού και γνώρισε την ήττα με 13-8 από την Κροατία, μένοντας εκτός τετράδας και εκτός βάθρου, με το ευρωπαϊκό μετάλλιο να παραμένει ένα «απωθημένο» για την πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού.


Η «γαλανόλευκη» θα δώσει πλέον δύο παιχνίδια «αγγαρεία» για τις θέσεις 5-8, αρχής γενομένης από αυτό με τη Σερβία αύριο (14/1), με το μυαλό να στρέφεται ήδη στο επόμενο μεγάλο ραντεβού, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, τον επόμενο μήνα. Οι οικοδεσπότες, από την άλλη, θα παίξουν στον ημιτελικό με τη νεανική Ουγγαρία και στοχεύουν στην υπεράσπιση του τίτλου τους, που θα τους δώσει αυτόματα και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Κροατία): 3-3, 2-3, 4-0, 4-2.
Οι συνθέσεις:
ΚΡΟΑΤΙΑ (Ιβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Μπούριτς 1, Φάτοβιτς 3, Λόντσαρ 2, Μπίλιακα, Μπούκιτς, Βουκίσεβιτς 2, Ζούβελα, Μάρινιτς-Κράγκιτς 4, Βρλιτς, Μπούτιτς, Χάρκοφ 1, Πόπαντιτς.
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Καλογερόπουλος 1, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος.
** Εκτός ελληνικής 13άδας έμειναν ο Νίκος Γκίλλας και ο τιμωρημένος Γιώργος Δερβίσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass