Εκοψε πίτα σαν… Αστραπή

ΙΩΑΝΝΑ ΔΗΜΑΚΗ: ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2024 11:30

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, η ανδρική ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της, στην ταβέρνα «Νταλάκας» στη Νεάπολη.


Σύσσωμη η διοίκηση, με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Καραμούτη, το τεχνικό επιτελείο κ. Γιώργο Καφφέ - Θανάση Τσουμάνη, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, που πέρασαν ένα όμορφο βράδυ, με τη διευθύνουσα σύμβουλο Ιωάννα Δημάκη να δηλώνει τα εξής: «Η ομάδα μετέχει στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, κάνοντας μία αξιόλογη πορεία δίνοντας ευκαιρία στα νέα παιδιά που προέρχονται κυρίως από την Ακαδημία της ομάδας».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Καραμούτης, που πήρε τον λόγο στο βήμα, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στην ομάδα. Επίσης, αναφέρθηκε στους χορηγούς που στηρίζουν όλη αυτήν την προσπάθεια και βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας.
Επίσης, στην όμορφη βραδιά παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος κ. Θέμης Καλτσάς, ο ταμίας κ. Απόστολος Νικολακούλης, ο γενικός αρχηγός κ. Χρήστος Τσιάρας, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Σαμαρίνας.
Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «ALFA WOOD» κ. Στέλιος Αγοραστός, που είναι και χορηγός της ομάδας.
Τρία ήταν τα φλουριά και τυχεροί ήταν οι ποδοσφαιριστές Θεόφιλος Τσιάρας, Μάριος Παπάγγελος και Παναγιώτης Φουρκιώτης. Ο τελευταίος κέρδισε το φλουρί μετά από κλήρωση που έγινε, αφού αρχικά το φλουρί είχε κερδίσει ο διοικητικός κ. Μιχάλης Σαμαρίνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass