ΑΕΛ

Μεταγραφές… σταυρόλεξο

*ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΡΑΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2024 12:40

Του Σωτ. Κέλλα

Διμέτωπος είναι ο αγώνας της ΑΕΛ, αφού αύριο αντιμετωπίζει τον Αιολικό για τον 1ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Super League 2, ενώ κινείται και σε μεταγραφικό επίπεδο.


Το δεύτερο αυτές τις μέρες φαίνεται πιο δύσκολο, αφού οι μεταγραφές μετά από αυτή του Βίκτωρα Στίνα (πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα, αφού έχει να παίξει σε επίσημο αγώνα από τέλη Αυγούστου, στην αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ) είναι… σταυρόλεξο. Η ΑΕΛ θέλει να συνδυάσει έναν κοινοτικό με έναν ξένο και έναν μεγάλο σε ηλικία με έναν μικρό με βάση τον ηλικιακό περιορισμό της μη αδειοδότησης.
Δηλαδή θα πάρει ξένο σέντερ φορ άνω των 25 ετών ή κοινοτικό σε αυτήν την ηλικία. Σε ποια θέση θα πάρει ξένο και σε ποια θα έχει ηλικιακό περιορισμό… Θα πρέπει να υπάρξει συνδυασμός μεταγραφικών κινήσεων ηλικίας, θέσεων και ηπείρου.
Οι επιλογές για τη θέση του σέντερ φορ είναι τρεις και για τον ακραίο επιθετικό δύο, στην πλειονότητά τους ξένοι.
Σίγουρα τον Ιανουάριο δεν φτιάχνονται οι ομάδες, με αποτέλεσμα οι διορθωτικές κινήσεις του Ιανουαρίου να χρειάζονται μεγάλη προσοχή.
Αύριο στις 15.00 στο Ael Fc Arena o αντίπαλος της ΑEΛ δεν είναι από τις δυνατές ομάδες του Πρωταθλήματος και με δεδομένο ότι δεν θα παίξει ο Μανούσος, το έργο των «βυσσινί» γίνεται θεωρητικά (γιατί στο γήπεδο η πράξη διαψεύδει πολλές φορές...) πιο εύκολο.
Όμως, όλες οι ομάδες απέναντι στην ΑΕΛ δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αφού βλέπουν τις προοπτικές που έχει και θα τους ενδιέφερε μια πιθανή μεταγραφή στους «βυσσινί».
Χρειάζονται και αυτά τα παιχνίδια προσοχή.
Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Πεντρόσο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Παράλληλα, ξεκίνησε ο σχεδιασμός και για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αθηνών, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα στον επαναληπτικό της φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φάση των «16» (ο πρώτος αγώνας ήρθε 1-1).ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Το τηλεοπτικό κανάλι Action 24 θα μεταδώσει δύο αγώνες της Super League 2, ενώ ακόμα τέσσερις αγώνες θα μεταδοθούν διαδικτυακά από τη SL2 με πληρωμή. Η διοργανώτρια αρχή όρισε αύριο Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στις 15:00, την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αιολικό, στο AEL FC Arena, χωρίς ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση.
Α’ Όμιλος
17η αγωνιστική
ΑΥΡΙΟ
15:00, ΑΕΛ-Αιολικός
15:00, Κοζάνη-Νίκη Βόλου SL2 με πληρωμή
15:00, Απόλλων Πόντου-Λεβαδειακός
ΚΥΡΙΑKΗ 14/1/2024
15:00, Αναγέννηση Καρδίτσας-Μακεδονικός SL2 με πληρωμή
ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1/2024
14:15, ΠΑΟΚ Β’-ΠΟΤ Ηρακλής Action 24
Ρεπό: ΑΕΚ Β’, Καμπανιακός
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
14η αγωνιστική
ΑΥΡΙΟ
14:30, Χανιά-Διαγόρας Ρόδου
15:00, Καλαμάτα-Αιγάλεω SL2 με πληρωμή
15:00, Καλλιθέα-Παναθηναϊκός Β’ SL2 με πληρωμή
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1/2024
15:00, Παναχαϊκή-Γιούχτας
15:00, Ηλιούπολη-Τηλυκράτης Λευκάδας
ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1/2024
16:30, Ιωνικός-Ολυμπιακός Β’ Action 24

anteremgken.jpg

Κοιτάζει Αντερέγκεν…
Τον επιθετικό της Κηφισιάς Νικολάς Αντερέγκεν, με προηγούμενη θητεία στον Ο.Φ. Ιεράπετρας, κοιτάει σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ.
Είναι γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου 1999. Ο ύψους 1,76 μ. επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουνιόν Σάντα Φε της Αργεντινής. Ο σύλλογος της πατρίδας του τον παραχώρησε με μορφή δανεισμού κατά σειρά σε Ζυρίχη (Ελβετία) και Αλβαράδο (Αργεντινή), πριν πάρει μεταγραφή για τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Με τον σύλλογο της Κρήτης αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, με μεγάλη επιτυχία. Συνολικά κατέγραψε 37 συμμετοχές στις δύο διοργανώσεις, μετρώντας 15 γκολ και 4 ασίστ. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε 9 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass