Προσφορά Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΑΪΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2024 12:15

Τρόφιμα προσέφερε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας για άλλη μια φορά, στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.
Τα τρόφιμα παρέδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Γούλας, ο οποίος τόνισε ότι «υπάρχει σταθερή συνεργασία με τη Δομή, με κοινό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας», καθώς, επίσης, ο ταμίας κ. Κώστας Γκέτσιος και το μέλος Απόστολος Γκέκας.


Από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κ. Παναγιώτης Δαλαμπύρας, καθώς και ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Θεόδωρος Γαντζούδης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Σύλλογο για την προσφορά και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Το «παρών» έδωσε και η προϊσταμένη των Κοινωνικών Δομών της Πρόνοιας κ. Βάσω Δοβλατανιώτη.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής  βοήθειας.
Όσοι/-ες επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτήν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.: 2410-255.876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).
ΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΑΪΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 διοργανώνεται στη Λάρισα το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων με θέμα τον Αθλητισμό, την Προπονητική, τη Διατροφή και την προετοιμασία δρομέων μεγάλων αποστάσεων.
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο «Χατζηγιάννειο» Λάρισας, με ώρα έναρξης στις 11.00 το πρωί.
Το Συνέδριο είναι ετήσιο και κάθε φορά διοργανώνεται σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας. Τη φιλοξενία του φετινού Συνεδρίου έχει αναλάβει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι το παρακάτω:
11.00 - 11.40: Βενετούλης Δρόσος, ιατρός πνευμονολόγος εντατικολόγος –  «Το μικροβίωμα και η άσκηση».
11.50 - 12.30: Καραγιώργος Βασίλης, ψυχολόγος – «Ψυχολογία στην Άσκηση».
12.40 - 13.20: Γκουτζουρέλας Νίκος, βιοχημικός PhD - μέλος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας – «Εργογόνος δράση καφεΐνης και κρεατίνης».
13. 20 - 14.00: Χριστοδούλου Σάββας, καθηγητής Φυσικής Αγωγής – «Προπόνηση δρόμων μεγάλων αποστάσεων και μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου».
14.10 - 14.50: Καράβολα Κατερίνα, πτυχιούχος Σ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής και Ε.Κ.Ε.Φ.Ε., προσωπική γυμνάστρια Ενδυνάμωσης και Πρόληψης Τραυματισμών – «Κινησιολογία τρεξίματος και πρόληψη τραυματισμών δρομέων».
14.50 - 15.00: Ερωτήσεις κοινού.
Συντονισμός: Γούλας Απόστολος, Σάμιος Κώστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass