Πρεμιέρα στα Τρίκαλα για τις Μικτές ΕΠΣΛ

*ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΗΚΗΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ *ΤΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 12:00 ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-14 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15:00 ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-16 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2024 12:40

Πρεμιέρα σήμερα για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ Κ-14 και Κ-16 στα αντίστοιχα

Πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΠΟ. Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του νομού αγωνίζονται στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Φήκης, στις 12:00 η Κ-14 και στις 15:00 η Κ-16 αντίστοιχα.
Στην 1η Φάση της διοργάνωσης συγκροτήθηκαν συνολικά 13 όμιλοι και η ΕΠΣ Λάρισας αγωνίζεται στον 6ο Όμιλο μαζί με τις ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησία), ΕΠΣ Τρικάλων και ΕΠΣ Καρδίτσας. Στη 2η Φάση προκρίνονται οι 13 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου και οι τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες που συμμετείχαν στους Ομίλους από 1 έως και 12 (εξαιρείται ο Όμιλος 13).
Οι 16 ομάδες που θα προκύψουν από την 1η Φάση θα χωριστούν σε δύο γκρουπ με γεωγραφικά κριτήρια και έπειτα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες.
Στα ζευγάρια που θα προκύψουν από την κλήρωση ισχύουν τα παρακάτω:
1. Αν κληρωθεί να αγωνιστεί πρώτη καλύτερη ομάδα 1ης Φάσης με 2η καλύτερη ομάδα 1ης Φάσης, γηπεδούχος υποχρεωτικά θα είναι η πρώτη καλύτερη Ομάδα 1ης Φάσης.
2. Αν σε ζευγάρι ομάδων κληρωθούν να αγωνιστούν δύο πρώτες καλύτερες ομάδες 1ης Φάσης, γηπεδούχος θα είναι η ομάδα του ζευγαριού που θα κληρωθεί πρώτη στη διαδικασία της κλήρωσης. Το ίδιο θα ισχύσει και στην περίπτωση που κληρωθούν να αγωνιστούν δύο δεύτερες καλύτερες ομάδες 1ης Φάσης. Στην 3η Φάση (προημιτελική) θα αγωνιστούν 8 ομάδες, οι οποίες μετά από κλήρωση θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες με γηπεδούχες τις ομάδες που θα κληρωθούν πρώτες σε κάθε ζευγάρι. Στην 4η Φάση (ημιτελική) οι 4 ομάδες που θα μετέχουν θα αγωνιστούν, ύστερα από κλήρωση, σε μονούς αγώνες που θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο. Οι νικήτριες ομάδες της 4ης Φάσης θα αγωνιστούν στον Τελικό και οι ηττημένες στον Μικρό Τελικό. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Για τα σημερινά παιχνίδια στα Τρίκαλα οι προπονητές της ΕΠΣΛ συμπεριέλαβαν στην αποστολή, τους παρακάτω παίκτες:
Κ-14: Κοψαχείλης, Μπόλης, Γκόβαρης, Βελετάνης, Κουταρέλας (Ερασ. ΑΕΛ), Παπαδημητρίου, Μέλιος, Μπελιμέζης, Σαμαράς, Κουματζέλης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Τσιακμάκης (Αστραπή ΝΠ) Κουρδής, Σαγρής, Αβραμούλης, Τζιότζιος (ΠΑ Ολύμπικ), Έξαρχος, Σακελλαρίου (Δήμητρα Γιάνν.), Βουτσιλάς (Ηρακλής Λάρ.), Παπαϊωάννου (ΠΟΕ), Πίτσης (Σμόλικας)
Κ-16: Τσιτσώνης, Πατσιώνης, Καραγιάννης, Τζιάρτας (Ερασ. ΑΕΛ), Καραστέργιος (Αίαντας Τυρν.), Αλμπάνης (ΑΕΛ), Ράπτης, Ζτούπης, Νταφόπουλος (Ηρακλής Λάρ.), Τσακνάκης (Δήμητρα Γιάνν.), Τσανογιάννης, Βασιλόπουλος, Μπουρντένας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Μουλτσιάς, Μπακογιάνης (Οικονόμος), Γιαννακόπουλος (Αετός Μακρυχωρίου), Νικολακούλης, Σακελλάρης (Αστραπή ΝΠ), Ευσταθιου (Συκούριο), Κωστής (Πελασγιώτιδα).ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το σημερινό πρόγραμμα του 6ου Ομίλου και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:
Κ14 (12:00)-Κ16 (15:00)
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Καρδίτσας: Δημεράς, Δίχρης, Βαλιώτης Ι. (Λάρισας)
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας: Μαριόλας, Γιοβάνης, Κόκκινος (Καρδίτσας).

 

 Σχολή προπονητών UEFA D στην EΠΣ Λάρισας

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε η λειτουργία επιμορφωτικής σχολής UEFA D στις 02-03/02/2024 στην ΕΠΣ Λάρισας. Η σχολή εντάσσεται στο -εγκεκριμένο από την UEFA- αναπτυξιακό πρόγραμμα «Play Enjoy Learn» και απευθύνεται σε υπεύθυνους ακαδημιών ποδοσφαίρου, προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών, γονείς και εθελοντές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email, επισυνάπτοντας την αίτηση συμμετοχής, υπογεγραμμένη δήλωση ΠΔ αξιωματούχων ομάδας και δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις κατά τη διάρκεια της σχολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση epslarisas@otenet.gr έως τις 31/01/2024. Υπενθυμίζεται ότι δεν απαιτείται καταβολή παραβόλου για τη συμμετοχή στην εν λόγω σχολή και ότι ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 40. Η σχολή θα πραγματοποιηθεί στις 02/02/2024 (απόγευμα) και στις 03/02/2024 (πρωί - απόγευμα) και θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Τέλος, σημειώνεται ότι όσοι επιλεγούν θα ενημερωθούν με email από την ΕΠΣ Λάρισας τόσο για την παρουσία τους όσο και για τη διαδικασία λειτουργίας της σχολής.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass