Περιμένοντας την πρώτη μεταγραφή...

ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΟΥΣΟ Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2024 13:00

Του Σωτ. Κέλλα

Ο Οτορμίν αποτελεί παρελθόν (πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης «άφησε» χρήματα στο

ταμείο της ομάδας) ακολουθώντας τον δρόμο των Πατράλη, Ρούση, Μαξιμένκο και όλοι περιμένουν την ανακοίνωση του 25χρονου διεθνή Μολδαβορουμάνου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ελληνική ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και είναι γνώριμος στον προπονητή και στο λαρισινό κοινό (έπαιξε αντίπαλος).
Πάντως δεν ξέρουμε αν προλαβαίνει να αγωνιστεί εναντίον του Αιολικού το ερχόμενο Σάββατο στις 15.00, αφού ορίστηκε και επίσημα πλέον η 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου και η 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου για την Super League 2.
Η διοργανώτρια αρχή όρισε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στις 15:00 την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αιολικό στο AEL FC Arena. Δείτε αναλυτικά παρακάτω το πρόγραμμα της Super league 2.
Αναλυτικά η 17η αγωνιστική του Α’ ομίλου:
Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024
15:00 ΑΕΛ-Αιολικός
15:00 Κοζάνη-Νίκη Βόλου
15:00 Απόλλων Πόντου-Λεβαδειακός
Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024
15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Μακεδονικός
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024
14:15 ΠΑΟΚ Β’-ΠΟΤ Ηρακλής Action 24
Ρεπό: ΑΕΚ Β’, Καμπανιακός.ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΟΥΣΟ
Παρελθόν από τον Αιολικό, πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, αποτελεί ο 36χρονος ικανότατος επιθετικός, Γιώργος Μανούσος. Η ομάδα του Αιολικού αγωνίζεται στη Μυτιλήνη, αλλά οι προπονήσεις γίνονται στη Θεσσαλονίκη κάτι που δεν επέτρεπαν στον Μανούσο να είναι κοντά στην οικογένειά του, αφού ήθελε να ζει μόνιμα στο νησί.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιολικός:
«Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μανούσο. Ο Μυτιληνιός επιθετικός αγωνίστηκε φέτος σε 12 ματς της Super League 2 με τη φανέλα της ομάδας μας, σκοράροντας 2 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ, ενώ είχε 1 ακόμα συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, στη δεύτερη θητεία του με τα κυανόλευκα. Παρά την επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί, υπό συγκεκριμένες ωστόσο προϋποθέσεις, οι οποίες στην παρούσα φάση δεν ήταν εφικτό να ικανοποιηθούν, αποφασίστηκε τελικώς η συνεργασία αυτή να λυθεί συναινετικά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο για την απόφασή του να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα μας, εδώ όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, ξεκινώντας το 2005 μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα των επαγγελματικών κατηγοριών, που κράτησε για σχεδόν 20 χρόνια με 473 συμμετοχές και 105 γκολ στην Ελλάδα και 6 ματς με 4 γκολ στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Σύσσωμος ο οργανισμός του Αιολικού εύχεται καλή συνέχεια στον Γιώργο Μανούσο σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα».ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 18.01.2024 και ώρα 12:00 την ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15 παρ. 3 Ι α του Πειθαρχικού Κώδικα και 15 του ΚΑΠ της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ ΑΕΚ Β, 04.01.2024).ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Φαμπρίτσιο Πεντρόσο και Κώστας Παπαγεωργίου, βρίσκονται στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ της Super League 2, με πέντε γκολ, μετά από δεκατέσσερις αγώνες που συμμετείχαν. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τους πρώτους σκόρερ της Super league 2:
6 γκολ: Ακόστα (Καλαμάτα), Λουκίνας (Καλλιθέα), Ντάουντα (Ιωνικός), Μανιάς (Διαγόρας Ρόδου), Κούστα (ΠΟΤ Ηρακλής).
5 γκολ: Πεντρόσο (ΑΕΛ), Κ. Παπαγεωργίου (ΑΕΛ), Τάτος (Καλαμάτα), Μάναλης (Χανιά), Ροβίθης (Γιούχτας), Λεσάι (Διαγόρας Ρόδου), Μιράντα (Νίκη Βόλου), Νίκας (Λεβαδειακός).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass