Στην Α.Ε. Κιλελέρ ο Στ. Δοδοντσάκης

*ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ *ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠ. ΤΖΙΑΝΗ ΚΑΙ Δ. ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΑ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» *ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Θ. ΖΙΟΜΠΟΥΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (13/1, 12:00) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2024 12:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και μετά την απόκτηση του 20χρονου

επιθετικού Ευάγγελου Βλησαρούλη, Α.Ε. Κιλελέρ προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση ουσίας. Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο υψηλόσωμο σέντερ μπακ Στέργιο Δοδοντσάκη που προέρχεται από ομάδα της Γερμανίας (5ης κατηγορίας).
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που είναι γνωστός στο λαρισινό κοινό από τη θητεία του στον Ηρακλή Λάρισας στη Β’ Εθνική, ξεκίνησε από τους Νέους του ΠΑΟΚ, μετά μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ στη συνέχεια θήτευσε σε Σπάρτη, Πάμισο Μεσσήνης και τη γερμανική TSV Essingen. Επίσης έχει συμμετοχές και σε Εθνικές ομάδες.
Παράλληλα με τον Στέργιο Δοδοντσάκη οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήδη προπονούνται τις τελευταίες ημέρες υπό τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Κατσάρα. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό Απόστολο Τζιάνη από τον Μαγνησιακό και τον κεντρικό Δημήτρη Κουκουφίκα από την Κ-19 του ΝΠΣ Βόλος.
ΒΑΘΜΟΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε ο τεχνικός της ΑΕ Κιλελέρ, Κώστας Κατσάρας, τον βαθμό που κέρδισε η ομάδα του στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου (1-1). Το λαρισινό συγκρότημα αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες (Β. Παπαγεωργίου, Μπαρούτας, Βαγενάς, Σούμπασης, Κούκος, οι οποίοι ήταν άρρωστοι), ωστόσο κατάφερε απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο να δείξει χαρακτήρα και να πάρει βαθμό.
«Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας γιατί παίξαμε απέναντι στην πλέον δυνατή ομάδα του ομίλου που κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα και με πολλές λύσεις ως προς το αγωνιστικό κομμάτι» σχολίασε ο Κώστας Κατσάρας και πρόσθεσε:
«Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαμε, οι παίκτες μας υπερέβαλαν εαυτούς και πήραν έναν βαθμό που θα αποδειχτεί πολύτιμος. Η συνέχεια μας βοηθάει γιατί δεν θα αγωνιστούμε (σ.σ. η Α.Ε. Κιλελέρ παίρνει τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα από τη Φήκη) κι αυτό μας δίνει πολύτιμο χρόνο για να επανέλθουν οι απόντες και να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας» κατέληξε ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ.
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Με αφορμή το έμμεσο ρεπό της επόμενης αγωνιστικής, η Α.Ε. Κιλελέρ θα δώσει το Σάββατο 13/1 φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη συμμετοχή της ομάδας Κ-19 της ΑΕΛ.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 12:00 το μεσημέρι και σκοπός της διοργάνωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή και αρχηγού της Α.Ε. Κιλελέρ, Θάνου Ζιόμπουρα, ο οποίος μετά από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για την αποκατάσταση της υγείας του.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass